Oldal frissítése

77" Philips 77OLED819

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Előrendelési ár
1 629 590 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


77" Philips 77OLED819

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Philips televízió. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Cloud gaming és 8 s-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 70W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 77
Televízió 77

77" Philips 77OLED819 televízió fő paraméterei

  • A nagyszerű Philips TV-vel otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A televízió 8 s válaszidőt nyújt
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 70W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel van ellátva
  • Egyéb funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik hang-kalibrálás
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch és Google Meet

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett. Eme Philips televízió képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A helyi fényerő szabályozás-funkció a felelős a háttérvilágításért a sötét helyeken. A local diming természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem befolyásolja jelentősen a kép világos részeit.

Televízió 77
Televízió 77

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiát használó TV magával ragad. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást garantál, amely növeli a filmezés minőségét még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely tiszta képet biztosít.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. Hála a Dolby Vision technológiának, ragyogó színeket élvezhetünk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 77

Légy top játékos ezzel a lenyűgöző Philips televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Cloud gaming funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia garantálja a minimális válaszidőt. Ez a nagyszerű Philips TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a modern Google TV okos TV sok érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern Philips TV összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű hangzásról, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. Ezen a TV-n lehetséges a hangkalibrálás, amely lehetővé teszi, hogy finomhangoljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, amelyben található, és kalibrálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt.

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a fejlett Philips LCD LED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Kivételes tulajdonságai közé tartozik az átlagon felüli Ambilight funkció. Ez egy beépített világítási rendszer, amely a TV hátulján található. Színes LED-ek segítségével fényhatást hoz létre a képernyő körül, amely alkalmazkodik a megjelenített tartalomhoz. A cél a TV nézés élményének fokozása, illetve olyan látszat kialakítása, hogy még nagyobb és dinamikusabb képernyőt nézhetünk. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. A TV Calman Ready jelöléssel van ellátva, amely lehetővé teszi a professzionális képkalibrálást a Calman szoftverrel, amit széles körben alkalmaznak a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

10

Méretek:

101,102 × 172,27 × 31 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

99,07 × 7,86 cm (ma×mé)

Tömeg:

36,452 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 77 " (195,58 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Válaszidő 8 s
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 172,27 cm
Magasság 101,1 cm
Mélység 31 cm
Magasság talp nélkül 99,07 cm
Mélység talp nélkül 7,86 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 80,3 cm
Tömeg 36,45 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 70 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,3 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fém
Kód:  WC390v6c3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  77OLED819/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20