Oldal frissítése

77" Philips 77OLED818

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -4 %
1 199 990 Ft 1 249 190 Ft

77" Philips 77OLED818

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Philips Philips OLED TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Nvidia G-Sync és 10 ms-es válaszidő elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Ezen Philips Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 77
Televízió 77

77" Philips 77OLED818 TV lényegesebb paraméterei

  • Eme Philips Philips OLED sorozatú televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • A televízió 10 ms válaszidővel rendelkezik
  • 900 cd/m² maximális fényerő mellett tökéletesen tisztán láthatunk valós és természetes színeket
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel van ellátva
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi biztosítja a mozis hangminőséget
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett. Ez a remek Philips TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely garantálja a rendkívüli élességet.

Televízió 77
Televízió 77

OLED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Eme OLED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. Az OLED kijelző kitűnik magas kontrasztjával, széles látószögével, gyors válaszidejével és élénk színeivel. Az egyes pixelek be- és kikapcsolásával elérhetők a valódi fekete árnyalatok. Az OLED kijelző kimondottan energiahatékony, mert csak azok a képpontok fogyasztanak energiát, melyek aktuálisan be vannak kapcsolva.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy még maximális fényerő mellett is élvezhessük a ragyogó színeket.

Televízió 77

Légy top gamer ezzel a lenyűgöző Philips TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek nvidia G-Sync funkcióval a játék igazi élmény lesz. Ez a nagyszerű Philips TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ezen Google TV okos TV számos vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű Philips TV összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A rendelkezésre álló verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

Nagyszerű választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben.

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern Philips OLED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Az egyik extra tulajdonsága az Ambilight funkció. Ez a TV hátuljába integrált világítási rendszer. A színes LED-eknek köszönhetően fényhatás keletkezik a képernyő körül, amely a megjelenített tartalomra reagál. A cél a TV nézés élményének javítása, illetve a még nagyobb és dinamikusabb képernyő érzetének kialakítása. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. A TV Calman Ready jelöléssel rendelkezik, így módunkban áll professzionális képkalibrálást végezni a Calman szoftverrel, amit a profi audio-vizuális iparban gyakran használnak.

Színmélység:

10 bit

Méretek:

101,1 × 172,3 × 31 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

98,7 × 7,9 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

35,8 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 77 " (195,58 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 900 cd/m2
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Válaszidő 10 ms
Játék jellemzői Nvidia G-Sync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 172,3 cm
Magasság 101,1 cm
Mélység 31 cm
Magasság talp nélkül 98,7 cm
Mélység talp nélkül 7,9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 80,3 cm
Tömeg 35,8 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC390v6c
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  77OLED818/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10