Oldal frissítése

75" Samsung QE75Q900R 8K + 55" Samsung QE55Q6FN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75Q900R 8K + 55" Samsung QE55Q6FN

Az igazi pihenéshez elengedhetetlen egy olyan TV, amelyik kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A rendkívüli, 75 " méret a(z) 8K Ultra HD felbontással közösen pont ideális a nappaliba a házimozi rendszerhez. A fantasztikus, Ultra HD 8K felbontás abszolút sima és mély képet kínál. A QLED technológia, amit a Samsung vállalat fejlesztett ki nagy teljesítményű Quantum Dot diódák használatával biztosít rendkívül élénk színeket a teljes képernyőn. Így a kép ennek a technológiának köszönhetően tökéletes hűséggel kerül visszaadásra. A Smart TV technológia számtalan lehetőséget kínál a különböző multimédiás funkcióknak köszönhetően.

A(z) 75" Samsung QE75Q900R 8K + 55" Samsung QE55Q6FN televízió legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű, 8K felbontás
  • Kivételes QLED technológia nagy fényerővel és élethű színekkel
  • A(z) HDR dinamikus tartomány páratlan dinamikát és természetesebb renderelést tesz lehetővé
  • 75" képátló
  • „Piros gomb” funkció, amivel például az adott csatorna műsorai, korábban vetített TV-műsorok, vagy akár játékok listáján böngészhetünk
  • A hangvezérlés megszünteti a klasszikus TV-vezérlés szükségességét
  • A game mode korlátozza a válaszidőt játék közben, emiatt teljes mértékben uralhatod a játékot
  • Beépített WiFi az internetcsatlakozáshoz
  • Mód flash meghajtóra történő mentésre, filmek felvételére és bármikor történő visszajátszására
  • A DLNA multimédia protokoll leegyszerűsíti a külsős videók TV-n történő lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, amellyel a földi sugárzású TV-adásokat lehet fogni

A(z) Samsung televízió rendkívüli képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 75" Samsung QE75Q900R 8K + 55" Samsung QE55Q6FN fantasztikus felbontásával ideális választás. A 8K megjelölés tizenhatszoros számú pixelt jelent a panelen az átlagos Full HD televíziókhoz képest. A kép tehát 7680×4320 pixelt tartalmaz, ami maximális részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem változik a képminőség, teljesen éles marad. Az egyedülálló 8K képernyőn filmeket, sorozatokat vagy sportközvetítéseket is nézhetsz abszolút minőségben. Még a kisebb felbontásban forgatott régi filmeket és sorozatokat is megpróbálja feljavítani a televízió , aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás mellékhatása az alkalmazások és egyéb funkciók simább működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

QLED technológia a természetes színekért

A képminőséget a különleges QLED technológia biztosítja, amely továbbfejlesztett háttérvilágító rendszerű. Így a jelenleg elérhető legszélesebb színválasztékot tudja megjeleníteni, ami miatt a kép abszolút élethű lesz. Ezenfelül nagy fényerő is jellemzi és világosabb helyiségekben is jól nézhető. A kép mindig tökéletes és hibátlan marad, élesebb szögből nézve is. Szinte már természetes jellemző az úgynevezett HDR, vagyis a magas dinamikus tartomány. Ennek feladata a természetes kontraszt és a fényerő biztosítása, kompezálja például a szembefény káros hatását és a jelenet valósághűbb összhatást kelt.

A(z) 75" Samsung QE75Q900R 8K + 55" Samsung QE55Q6FN tunerei és egyéb hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud fogadni, ami nagyon népszerű a széleskörű lefedettség és csatornaválaszték miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 75" Samsung QE75Q900R 8K + 55" Samsung QE55Q6FN ún. DVB-C tuner segítségével lehet csatlakoztatni. Számtalan smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a számítógépek miatt jól ismert kábellel csatlakoztatható a készülék. Ha nem akarsz kábelekkel bajlódni, a készüléket az internethez csatlakoztathatod WiFi segítségével is. Akár mint a számítógépeken, a különböző szolgáltatások és alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egyéb készülékkel történő párosításhoz Bluetooth technológia használható. Jól kihasználható funkció a külső meghajtók kezelésének képessége USB porton keresztül. Ezzel a készülékkel külső eszközre is rögzíthetők tartalmak.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 8K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 166,72 cm
Magasság 102,49 cm
Mélység 33,75 cm
Magasság talp nélkül 96,46 cm
Mélység talp nélkül 3,46 cm
Tömeg 41,8 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR184z84set
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05