Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

75" Samsung UE75TU7002

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung UE75TU7002

Az UE75TU7002Samsung TV élénk színekkel és tökéletes képélességgel


Gazdag színskála

A Samsung UE75TU7002 csúcsminőségű Crystal kijelzője egy teljesen új szintű audio-vizuális élményt nyújt. Hagyd, hogy elsodorjon a kristálytiszta színek áramlata.



Intelligens 4K-s Crystal processzor

A TV intelligens 4K-s Crystal Processor chippel van felszerelve, amely valós időben optimalizálja a szín-, kontraszt- és HDR-beállításokat a legjobb audio-vizuális élmény megalkotásához minden jelenethez.


Főszerepben a minimalizmus

Hagyd, hogy elvarázsoljon a Samsung UE75TU7002 végtelen képernyője, amelyet ultravékony fémkeretek szegélyeznek. Így semmi nem vonja el a figyelmedet, s csak a végtelen színmélységet és kedvenc programjaid legapróbb részleteit érzékeled.



Tapasztald meg a 4K-s felbontás varázsát

A 4K-s felbontás kétszeres pixelszámú a normál Full HD TV-hez képest. Az UHD TV-n akár négyszer jobb és élesebb képet élvezhetsz, mint amilyenhez a Full HD TV-knél szoktál.



HDR támogatás

A magas dinamikus tartomány (HDR) egy olyan technológia, amely növeli a TV megvilágítási tartományát és ezáltal színspektrumát. Ez különösen a nagyon világos vagy sötét jelenetekben nyilvánvaló, amelyeknél a rejtett részletek egy teljesen új szintje mutatkozik meg.



Praktikus játékmód

Lépj be még gyorsabban játékaidba! Játék módban nemcsak sokkal gyorsabban indíthatod el kedvenc játékaidat, hanem sokkal jobban is fogod őket élvezni. A játékmód csökkenti a bemeneti késéseket és optimalizálja a TV képét, így sima és gördülékeny játékélményben lesz részed homályos vagy szaggató jelenetek nélkül.


Könnyű és gyors használat

Szabadulj meg a sok különféle távirányítótól. Az összes kompatibilis eszközödhöz egyetlen irányítóegységre van szükséged: a One Remote-ra. Az intuitív Smart Hub felületen könnyedén megtalálod az összes szórakoztató tartalmat, amelyet szeretsz - a konzoloktól, a helyi alkalmazásoktól a TV-ig.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások HBO Max
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2
Be- és kimenetek USB, LAN, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,32 cm
Magasság 104,3 cm
Mélység 33,99 cm
Tömeg 30,8 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR179f10
Termékszám:  UE75TU7002KXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15