Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

75" Samsung UE75NU7172

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung UE75NU7172

Az igazi pihenéshez szükséges egy olyan TV, amelyik kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. Az átlagon felüli 75 " méret a(z) Ultra HD 4K felbontással közösen pont ideális a nagy helyiségekbe. A fantasztikus, 4K felbontás négyszer nagyobb részletgazdagságot kínál, mint a hagyományos Full HD. A Smart TV technológia számtalan lehetőséget kínál a különböző multimédiás funkcióknak köszönhetően.

A(z) 75" Samsung UE75NU7172 TV fő paraméterei

  • Sohasem látott részletgazdagság a 4K felbontásnak hála
  • 75" képátló
  • A gaming mód minimálisra csökkenti a válaszidőt játék alatt, így többé nem bújhat el egy ellenség sem előled
  • VESA standardú konzolhoz előkészített menetekkel egymástól 200×200 mm távolságra például falra történő rögzítéshez
  • A DLNA multimédia protokoll leegyszerűsíti a külsős videók TV-n történő lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lehet majd földi sugárzású TV-adást nézni

A(z) Samsung TV exkluzív képminősége

Csúcsminőségű képre vágysz? A(z) 75" Samsung UE75NU7172 finom felbontásával épp neked való. A 4K jelölés összesen négyszer annyi ún. képpontot jelent a készüléken az átlagos Full HD televíziókhoz képest. A kép tehát 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magas szintű részletgazdagságot eredményez. Még ha közel is ülsz, akkor sem romlik a képminőség, teljesen éles marad. A nagyszerű képmegjelenítést egyre több tartalomnál, különösen a Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a gyengébb felbontásban forgatott régebbi filmeket és sorozatokat is megpróbálja feljavítani a készülék, aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a kínált alkalmazások gyorsabb működése, mivel ezeknek a televízióknak erősebb a hardvere.

A(z) 75" Samsung UE75NU7172 tunerei és praktikus funkciói

A beépített DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is tud fogadni, ami nagyon népszerű a különböző programok és széles körű lefedettség miatt. Kábeles adás esetében a(z) 75" Samsung UE75NU7172 ún. DVB-C tuneren keresztül lehet csatlakoztatni. Az összes funkció kihasználásához internet szükséges, amelyhez hagyomány kábel segítségével csatlakoztatható a készülék. Csakúgy, mint a számítógépen, a különféle alkalmazások mellett klasszikus webes felület is elérhető. Népszerű és hasznos funkció, hogy külső lemezről is le tud játszani tartalmakat USB csatlakozón keresztül.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR182g1a
Termékszám:  UE75NU7172UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20