Oldal frissítése

75" Samsung UE75DU8572

Ingyenes
szállítás boltjainkba
519 900 Ft

75" Samsung UE75DU8572

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését titán szín varázsolja tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 75
Televízió 75

75" Samsung UE75DU8572 tévé fő jellemzői

  • Ezen Samsung televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert támogatja
  • Edge LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer és Vodafone TV

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung televízió rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén helyezkednek el, így érdekes és megnyerő lehet a vékonyabb TV-t kedvelők körében.

Televízió 75

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen LCD LED technológiát használó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, amelynek köszönhetően még világos helyiségekben is élvezhető lesz a filmezés. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely garantálja a világos képernyőt és a tiszta képet.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje.

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Ez a nagyszerű Samsung tévé hatékony monitorként funkcionál, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ezen Tizen smart TV sok vonzó funkciót rejt, mint Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a fejlett Samsung TV összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a remek Samsung LCD LED televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Az integrált webkamerának hála indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve sok más funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

100,55 × 167,67 × 34,04 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

96,07 × 2,66 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

42,3 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,67 cm
Magasság 100,55 cm
Mélység 34,04 cm
Magasság talp nélkül 96,07 cm
Mélység talp nélkül 2,66 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 36,32 cm
Tömeg 42,3 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Titán

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR175h5
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  UE75DU8572UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20