Oldal frissítése

75" Samsung UE75DU8072

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szuper ár
499 900 Ft

75" Samsung UE75DU8072

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung Samsung Crystal UHD TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 75
Televízió 75

75" Samsung UE75DU8072 TV fő jellemzői

  • Eme Samsung Samsung Crystal UHD sorozatú TV-nek köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja
  • Edge LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. Az Edge LED technológia értelmében, a LED diódák csak a képernyő szélén kaptak helyet, ezáltal esztétikailag vonzóbb választás azok számára, akik a vékony és elegáns TV-ket szeretik.

Televízió 75
Televízió 75

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely megvilágítja a képernyőt a tiszta és fényes kép érdekében.

HDR formátum támogatás

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően.

Televízió 75
Televízió 75

Légy top gamer ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. Ezen Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

Korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Eme Tizen smart televízió sok érdekes funkciót tartogat, mint Bixby. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a fejlett Samsung TV összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Az aktuális verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a hagyományos videóban nem tehetnénk.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a nagyszerű Samsung LCD LED televízió biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. Az integrált webkamerával lehetséges a videóhívások kezdeményezése, arcfelismerő alkalmazások használata, és így tovább.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

100,55 × 167,67 × 34,04 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

96,03 × 2,66 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

42,3 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,67 cm
Magasság 100,55 cm
Mélység 34,04 cm
Magasság talp nélkül 96,03 cm
Mélység talp nélkül 2,66 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 126,96 cm
Tömeg 42,3 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175h4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  UE75DU8072UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15