Oldal frissítése

75" Samsung UE75CU8002

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung UE75CU8002

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű Samsung televízió. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. Gamer mód és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 75
Televízió 75

75" Samsung UE75CU8002 TV legfontosabb paraméterei

  • A lenyűgöző Samsung TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Edge LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Digital Plus gondoskodik a mozis hangminőségről
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass és Vodafone TV

Lenyűgözően éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ezen Samsung TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely nagy élességet garantál. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén kaptak helyet, ezáltal érdekes választás azok számára, akik inkább a vékonyabb TV kialakítást kedvelik.

Televízió 75
Televízió 75

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely tiszta képet eredményez.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának.

Televízió 75

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. Eme Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes okos funkcióját

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a klasszikus videóban rejtve maradnának.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a remek Samsung LCD LED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

100,34 × 167,67 × 33,19 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

96,03 cm

Tömeg:

32 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,67 cm
Magasság 100,34 cm
Mélység 33,19 cm
Magasság talp nélkül 96,03 cm
Tömeg 32 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR176i30
Termékszám:  UE75CU8002KXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10