Oldal frissítése

75" Samsung The Terrace QE75LST7TG

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung The Terrace QE75LST7TG

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Akkor biztos jól jönne neked ezen Samsung Samsung Lifestyle TV TV. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és Ideal for PlayStation 5 elégíti ki minden igényes játékos igényét. Eme Samsung Smart TV és Kültéri TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 75
Televízió 75

75" Samsung The Terrace QE75LST7TG TV legfőbb paraméterei

  • A nagyszerű Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV és Kültéri TV a fejlett Tizen operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Picture quality indexe 4400 PQI
  • Dolby Digital Plus garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, MAGENTA TV, Apple TV és Amazon Prime Video

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja. A sötét helyeken a helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nem kell félnünk a minőségromlástól a kép világos részein sem.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen QLED technológiát használó TV nagyszerű látványt biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával bír, amely rendkívül széles színspektrumot jelenít meg, abszolút valósághűen. Akkor is nagyszerű képet kapunk, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a képernyőt.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A képfeldolgozási index segítségével mérjük a TV általános képminőségét, melynek értéke jelen esetben 4400 PQI.

Televízió 75

Válj profi gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és ideal for PlayStation 5 funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Eme Samsung televízió kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb játékosok igényeinek is.

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes smart funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a hagyományos videóban rejtve maradnának.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a remek Samsung QLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Szélesség:

169,2 cm

Talp nélküli méretek:

98,16 × 5,98 cm (ma×mé)

Tömeg:

50,3 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV, Kültéri TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 169,2 cm
Magasság talp nélkül 98,16 cm
Mélység talp nélkül 5,98 cm
Tömeg 50,3 kg

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR176p35
Termékszám:  QE75LST7TGUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15