Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

75" Samsung QE75QN95A

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75QN95A


Samsung QE75QN95A, a legerősebb 4K tévékészülék Neo QLED technológiával


Samsung QE75QN95A részletgazdag képpel és hatalmas kontraszttal

A Samsung QE75QN95A nemcsak lenyűgöző részletgazdagságával remekel, hanem kivételes kontrasztjával is. A Quantum Matrix Technology szabályozza a kép minden egyes részének megvilágítását, ezáltal igazán mély fekete árnyalattal jeleníti meg a kijelző sötét színeit, ugyanakkor az azonos jelenet világos részeit átlag feletti fényerővel ábrázolja a képernyőn. Ennek köszönhetően a Samsung QE75QN95A televízió használata közben tökéletesen kiélvezheted a képernyő egészét annak minden egyes részével.



Mesterséges intelligencia a 4K támogatáshoz

Tekintsd meg a kedvenc filmjeidet és sorozataidat teljesen új szemmel a 4K felbontással. A Samsung QE75QN95A fejlett Neo Quantum Processor 4K processzorral jelenetről-jelenetre pontosan elemzi a vizuális tartalmat, a mesterséges intelligenciával pedig a kép egészét 4K szintre emeli.



Kivételes színek, kontraszt és fényerő a Samsung QE75QN95A TV-n Quantum HDR 2000-rel

Legyen szó akár szuper játékbeli kalandokról vagy filmnézős pihenésről, a Samsung QE75QN95A televízió Quantum HDR 2000 technológiával garantáltan átlag feletti élményt nyújt. A HDR10+ dinamikus tónustérképezés által számíthatsz a gazdag színekre és a páratlan kontrasztra, amely észrevehető még a legkisebb részleteknél is.



Zavartalan nézői élmény a Samsung QE75QN95A okostévén

A Samsung QE75QN95A készülék bizonyítottan tükröződésmentes kijelzője tompítja a fényvisszaverődést, így járul hozzá a megszakítás nélküli, zavartalan játékhoz és filmnézéshez. A QLED két különleges rétege biztosítja az ultraszéles betekintési szöget tökéletes színekkel, tehát a TV megtekintése ideális lesz, bárhol is ülsz.

TV NeoSlim kivitelben

A NeoSlim Design lenyűgöz csupán 27 mm-es kialakításával, amelynek hála a Samsung QE75QN95A remekül mutat nem csak a talpán, hiszen a külön megvásárolható fali tartóval úgy rögzítheted a falra, akár csak egy képet. A készlet tartalmazza a praktikus One Connect Box-ot. A TV-hez csatlakoztatott összes eszköz kábelét ízlésesen elrejtheted, így az nem zavarja meg a szoba stílusát. A dobozt egyetlen, "láthatatlan" kábel köti össze a Samsung QE75QN95A készülékével.


Samsung QE75QN95A gyönyörűen gazdag színekkel és mély fekete árnyalatokkal

A gyep a futballpályán, a hollywoodi színésznő bőre és a fém pajzs a videojátékban mind-mind valósághű és ragyogó színárnyalattal jelennek meg a képernyőn. A Quantum Dot technológia egy milliárd színárnyalatot és 100%-os színtelítettséget kínál, így gondoskodik a Samsung QE75QN95A kiemelkedő teljesítményéről alacsony és magas fényerő esetén egyaránt.



A Samsung QE75QN95A TV körülvesz prémium hangzásával

Egyetlen jó filmnézős vagy játékkal töltött este sem lehet tökéletes minőségi hangzás nélkül. A mozgáskövető hangzással (OTS+) az audio alkalmazkodik a Samsung QE75QN95A kijelzőjén történő eseményekhez minden egyes jelenetben. Emellett a beépített hangszórók körülvesznek a hangzásukkal, így mindig az akció kellős közepében érezheted magadat. Elhelyezhető az asztalon vagy a falon, a SpaceFit Sound automatikus kalibrálásnak hála mindig a számodra optimális hangzás élményét nyújtja.



Samsung soundbar erőteljesebb hangzással

A szoba hangzásánál érdemes több forrásból származó, tökéletesen harmonizáló hangforrást alkalmazni. Pontosan ezért a Samsung QE75QN95A készüléke a Q-Symphony technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a televízió hangzásának lejátszását egy arra kompatibilis csatlakoztatott soundbar-ból. A végeredmény pedig jobb hatású és erőteljesebb hangzás.



A Samsung QE75QN95A ideális a szuper 4K játékhoz

Amennyiben olyan játékélményre vágysz, amely azonnal reagál a villámgyors reflexeidre, a Motion Xcelerator Turbo+ funkciót alkalmazó Samsung QE75QN95A televízió megfelelő választás. A 120 Hz-es mozgásjavítással és a 10 ms alatti válaszidővel elmosódás és késés nélküli, sima játékban lehet részed. A tanúsított AMD FreeSync Premium Pro technológia biztosítja a kijelző szaggatásának és töredezésének minimalizálását, ezáltal kiváló teljesítménnyel és magával ragadó képekkel élheted át a játékokat. Mindezt pedig 21:9-es és 32:9-es képarányokkal, amelyek még a legújabb játékok esetében is egy újabb kijelző felületet jelentenek a képernyőn a nagyszerű élményekhez.



Hozd ki a legtöbbet a Samsung QE75QN95A tévé képernyőjéből

A Multi View egy olyan intelligens megoldás, amely lehetővé teszi a telefon csatlakoztatását a Samsung QE75QN95A készülékhez, ezt követően osztott képernyőn tekintheted meg a tartalmakat több forrásból egyidőben - például miközben egy játékkal játszol, a kijelző másik részén nézhetsz egy tutorial videót. A 4K kijelzőt két különálló képre oszthatod fel.



Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 167 cm
Magasság 102,23 cm
Mélység 31,75 cm
Magasság talp nélkül 95,82 cm
Mélység talp nélkül 2,67 cm
Tömeg 42,6 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WR178p9
Termékszám:  QE75QN95AATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10