Oldal frissítése

75" Samsung QE75Q9FN

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75Q9FN

Samsung QE75Q7FN - a tökéletes vizuális élmény

Milliárdnyi szín a képernyőn

Élvezd a filmes újdonságokat vagy kedvenc műsoraidat, hiszen ezzel a készülékkel teljesen új látványban lesz részed. Fedezd fel a milliárdnyi árnyalatot a Samsung QLED TV Q7F segítségével. A Quantum Dot technológiával tökéletesen látszanak a legfinomabb színárnyalatok és részletek is. A kiváló vizuális élményhez hozzájárul az is, hogy megjelenik a színek 100%-a, a TV  tehát fényerőtől függetlenül rendkívül gazdag színpalettát kínál. 

Összhangban az összes árnyalat

Élvezz éles fényekkel és sötét árnyékokkal megjelenő képet a Q Contrast Elite technológiának köszönhetően. Ez az innovatív megoldás egyedülálló kontraszt-kombináció megjelenését teszi lehetővé a képernyődön. A Direct Full Array Elite garantálja a prémium háttérvilágítást, így a tévézés során megjelenik minden, a legapróbb részletekig. Az Ultra Black Elite fényvédő technológia is hozzájárul a tökéletes kontraszthoz, valamint elnyeli az összes nem kívánatos fényt, így kiküszöböli a zavaró tükröződést.

Nézz filmet a maga teljes szépségében

A Samsung Q7F-fel kedvenc filmjeidet végre hiteles formában láthatod. Élvezd a minőségi, vizuális tartalmat a Q HDR Elite technológiának köszönhető tökéletes fényerővel és kontraszttal, és az új HDR10+ nagy dinamikatartománnyal. A QLED TV által biztosított minőségi élményt garantálja az UHD Alliance, a Digital Europe Ultra HD tanúsítványa, és a 4K Ultra HD standard teljesítéséről kiadott CEA szövetség tanúsítvány.

HDR10
Ultra HD Premium
4K Ultra
Ultra HD

Kiváló minőség és tartósság

Az anyagoknak és a Quantum Dot képalkotó technológiának köszönhetően már nem kell aggódnod a képpontok beégése miatt. A készülék szervetlen anyagokból készült, amelyekre nem jellemző a szerves anyagoknál gyakori elhasználódás. A QLED TV rendkívül hosszú időn keresztül, hiba nélkül nyújt nagyszerű vizuális élményt.

 Samsung Q9F, kabel

Adatátvitel és tápellátás egyetlen kábellel

Tartsd meg nappalid letisztultságát. A Samsung Q7F prémium TV-je ötvözi a Quantum Dot technológia nyújtotta fantasztikus képet a kifinomult One Invisible Connection design megoldással. A One Connect Box összegyűjti az áram- és adatkábeleket, majd kapcsolódik a készülékhez. El is rejtheted, és minden eszközt egyszerre vezérelhetsz.


Alkalmazkodik hozzád és a környezetedhez

A készülék különleges Ambient Mode-ja ékes bizonyítéka, hogy a  QLED TV nagyszerűen kiegészíti otthonodat. Ennek köszönhetően az új TV-d akkor is jól néz ki, amikor ki van kapcsolva. A kijelzőn megjeleníthetsz a környező falhoz illő színt vagy hátteret. Alternatívaként bekapcsolhatod az időjárás jelentést és előrejelzést. Vagy csatlakoztasd mobiltelefonod a Bluetooth segítségével, és hallgasd az általad választott zenét a TV hangszóróján keresztül.

Az enteriőr természetes része

A Samsung Q7F QLED TV ideális filmek, sorozatok és tévéműsorok megtekintésére, ugyanakkor a nappali belsejét is díszíti, akár egy műalkotás. Így a falra is rögzítheted. A No Gap Wall Mount fali készlettel egyszerűen és megbízhatóan falra szerelhető. A készlet használatával elkerülheted, hogy a TV és a fal között légüres tér maradjon.

Design, amely beleolvad a környezetbe

Élvezd a prémium Samsung Q7F TV egyediségét. A 360° designnak és a keret nélküli kialakításnak köszönhetően az általad nézett tartalom még lenyűgözőbbé válik. A magasabb szintű vizuális élmény együtt jár az eleganciát is képviselő első osztályú TV-vel.

Stílusos minden térben

Minden hely megfelelő, így csak rajtad múlik a döntés. A Samsung QLED TV-vel nem kell tartanod attól, hogy elüt majd otthonod stílusától. Éppen ellenkezőleg, könnyű és időtlen a kialakítása, így szinte bárhová alkalmas. Továbbá ez igaz a TV elhelyezésének lehetőségeit illetően is. A One Mount felszerelési megoldással a Tower vagy a Studio prémium állványokat is használhatod, amelyek ráadásul könnyen ki is cserélhetőek. 

Az otthon középpontja

Legyen részed gazdag szórakozásban, és élvezd a Q7F-et még nagyobb kényelemben. A Smart Hub segítségével a kedvenc tartalmaidat egy helyre rendszerezheted. Szinte azonnal hozzáférhetsz az alkalmazásokhoz, sorozatokhoz, filmekhez és egyéb műsorokhoz. A kényelem érdekében a felhasználói felület segítségével könnyedén kezelheted az összes csatlakoztatott eszközt.

Mondj búcsút a sok fölösleges távirányítónak

Felejtsd el azokat az időket, amikor több távirányítót kellett kéznél tartani a tökéletes audiovizuális élmény érdekében. A Samsung One Remote Controlt használ a Quantum Dot televíziókon, hogy kényelmes vezérlést biztosítson a különböző készülékekhez, egyetlen távirányítóval. Emellett azonosítja, és jelöli a csatlakoztatott eszközöket, így egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a beállítást.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, PIP (Kép a képben)

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR183z7h
Termékszám:  QE75Q9FNATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10