Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

75" Samsung QE75Q950TS

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75Q950TS


A jövő a 8K felbontásé


Korlátok nélküli képvilág

Fedezd fel a televíziónézés új élményét a Samsung QE75Q950TS QLED televíziójával. Nem csak a lélegzetelállító, ultra vékony formatervezésével, hanem az Infinity kijelző leírhatatlan tökéletességével is meglep. 100%-os színtelítettséggel, kivételes 8K felbontással, csodálatos, nagy kontraszttal és számos praktikus funkcióval ez a készülék Téged is meggyőz arról, hogy a TV a nappali ékes dísze lehet, elválaszthatatlan társaddá válik.



33 millió pixel a legjobb, 8K felbontásban

A nagy felbontás, amellett, hogy rendkívül finom részleteket nyújt, valóban valósághűen ábrázolja a megtekintett tartalmakat. A 8K képvilág teljesen magával ragad. A pompás, finom panelnek hála észre sem veszed a kijelzőn a képpontokat. Még ha nagyon közelről nézed is a Samsung QE75Q950TS QLED TV-t, csak az adott műsor képére figyelsz majd és biztosan nem a kijelző szerkezetére.



Dinamikus hangzás, amely mindig mozgásban van

Egyetlen remek akciófilm vagy játék sem lehet tökéletes a nagyszerű, minőségi hangzás nélkül. A Samsung QE75Q950TS QLED televízió Mozgáskövető hangzás (OTS+) technológiával büszkélkedhet, amely a hangzást a lehető legnagyobb mértékben a kijelző történéseihez alakítja. Ennek eredményeként szó szerint körülvesz a hangzás, a televíziós szórakozás élménye pedig a mozi élményével vetekszik.



Ints búcsút a csúnya kábeleknek

Néha a kevesebb több. Nem csak a Samsung QE75Q950TS QLED televízió készült a letisztult minimalista stílus jegyében, hanem a készülék kiegészítői is, mint például ez a szinte láthatatlan kábel - hiszen a részletek is fontosak.

Egyetlen távirányítóval szabályozhatsz mindent

Szabadulj meg minden felesleges távirányítótól. Mostantól csak egyetlen egyre lesz szükséged, ez pedig a One Remote. Lehetővé teszi a TV tartalmak, a set-top box, a játékkonzolok és a helyi alkalmazások egyértelmű és gyors vezérlését.

Tartalom az okostelefonról a TV-re

A Multi View praktikus funkciónak köszönhetően kettéoszthatod a Samsung QE75Q950TS QLED televízió képernyőjét két könnyedén megtekinthető ablakra, ahol egy időben nézheted a kedvenc műsorodat, miközben az okostelefonod segítségével figyeled a fontos híreket.

Zaj esetén javítja a hangzást

Az éppen felújítást végző szomszédok, az utcai zaj vagy a főzéssel járó zsinat sem zavarhatja meg a tévénézés élményét. Az Automata hangzásjavítás (AVA) funkció gondoskodik arról, hogy a Samsung QE75Q950TS QLED TV adásának minden egyes szavát kristálytisztán halld. A televízió fokozza a hangzást azokban a jelenetekben, ahol beszélgetés zajlik.


Tökéletes kontraszt minden szögből

A kiváló minőségű képekhez elengedhetetlen a kivételes kontraszt. Ezt biztosítja a Közvetlen háttérvilágítás technológia, amely a háttérvilágítást jelenetről-jelenetre optimalizálja a legjobb sötét és világos részletek eléréséhez. Kapcsold ki a háttérvilágítást a sötét területeken, így a fekete szín valóban tökéletesen sötét lesz. Az ultra-széles betekintési szögnek köszönhetően egyáltalán nem számít, hogy a konyhából főzés közben nézed a tévét, vagy éppen pont a képernyő előtt ülsz - a készülék képvilága ugyanis mindig kifogástalan marad.



A gyönyörűen telített színektől a mélyfeketéig

Biztosan Téged is lenyűgöz a Q HDR 4000 technológia precíz részleteivel és gazdag színspektrumával, amely akár 4000 nites fényerőt garantál. A színárnyalatok HDR10+ formátumú dinamikus feltérképezése növeli a Samsung QE75Q950TS képernyő fényerejét, így Téged is magával ragad minden egyes árnyalat sokszínűsége és gazdagsága. A Quantum Dot technológia 100%-os színgazdagsággal hihetetlen, egy milliárdnyi színt kínál, amely minden fényerő beállításnál megőrzi élénk és telt minőségét.



Győzz le minden játékost

Tapasztald meg a legnagyobb győzelmeket a Samsung QE75Q950TS QLED készülékével. A fejlett Gaming üzemmód még az igazán gyors jelenetek esetében is elhozza számodra a tiszta részleteket, így nemcsak a képvilág, hanem maga a játék is éles lesz. Emellett a sötét jeleneteknél eddig még nem tapasztalt láthatóság vár, a FreeSync technológiával pedig búcsút inthetsz a bosszantó szaggatásnak és töredezésnek is.




Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 Mpx

Kijelző

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 165,48 cm
Magasság 100,99 cm
Mélység 30,74 cm
Magasság talp nélkül 94,01 cm
Mélység talp nélkül 1,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 36,09 cm
Tömeg 44 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR179m9
Termékszám:  QE75Q950TSTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15