Oldal frissítése

75" Samsung QE75Q90

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75Q90

Tökéletes képvilág


Valósághű színek

Nézd a lenyűgözően valósághű képeket a Quantum Dot technológiájú Samsung QE75Q90 SMART QLED televízión. A készülék a színeket 100%-os teljességükben jeleníti meg, gondoskodik a színárnyalatok precíz és valósághű reprodukciójáról a sötét és az igazán világos jelenetekben is.



Kivételes kontraszt

Az új Samsung QE75Q90 televízió a Direct Full Array Elite közvetlen háttérvilágítást használja. Ennek a technológiának köszönhetően hihetetlenül pontos színreprodukciót és kontrasztot biztosít a képernyőn. A fekete szín valóban fekete lesz, minden jelenetnél érzékelhető a lenyűgöző mélység és a részletek világos kifinomultsága is. Az ultraszéles betekintési szöggel a Samsung QE75Q90 nagyszerű nézői élményt nyújt bárhol is helyezkedj el a képernyőhöz képest. Többé már nem szükséges közvetlenül a képernyővel szemben leülnöd, bármelyik pozíció megfelel.



Páratlan fényerő-tartomány

A Samsung QE75Q90 készüléke a Quantum HDR 16X technológiával magas dinamikatartományt kínál a kivételesen valósághű élmény érdekében. Ennek eredményeként olyan részleteket is láttatni enged a képernyőn, amelyek egyébként rejtve maradnának előlünk a világos illetve az árnyékos jelenetekben. Az éjszakai üzemmód egyáltalán nem jelenít meg mindentfeketében, éppen ellenkezőleg, kitűnik természetes kontrasztjával és színeivel.



Speciális gamer kijelző

Nincs több szaggató kép a videojátékok játszása közben. Amire szükséged van, az zökkenőmentes közvetítés még a legmagasabb sebességen is. Az új Samsung QE75Q90 SMART QLED televízió támogatja a FreeSync (VRR) technológiát, csökkentett válaszidőt kínál, így még a legőrültebb akcióhelyzeteket is torzítás nélkül rendereli a képernyőn. A DynamicBlack Equalizer gondoskodik a megfelelő láthatóságról még a képernyő sötét területein is, így egyhamar kiszúrod az árnyékban rejtőző ellenfeleket. Emellett a játékok elemzésével a Samsung QE75Q90 készüléke optimalizálja a kép és a hangbeállításokat is. Az Auto Game Mode kompatibilis az XBOX, PS4 és a Nintendo Switch konzolokkal és a Steam Linkalkalmazással.



Felskálázás mesterséges intelligenciával

A Samsung QE75Q90 SMART QLED televízió szíve a Quantum 4K processzor, amely páratlan teljesítményt nyújt, miközben a kedvenc filmjeidet és sorozataidat nézed. Nem csak a hangzás és a képernyő fényerejének automatikus beállítására képes a környezeti viszonyok alapján, hanem még az AI Upscaling technológiával is kecsegtet. A gépi tanulásnak és amesterséges intelligenciának köszönhetően az alacsony felbontású képeket is közel 4K minőségben tálalja. Kidolgozza a részleteket, csökkenti a zajosságot és új életet lehel a régi képsorokba.



Teljesen letisztult design

A One Invisible Connection biztosítja a Samsung QE75Q90 televízió tápellátását. Ez azt jelenti, hogy egyetlen egy szinte észrevehetetlen kábellel oldja meg az adatok beáramlását és a tápellátást. Ez egy olyan különleges hubhoz vezet, amely más eszközökhöz csatlakozik, és amelyet könnyedén elrejthetsz szem elől. Emellett a Samsung QE75Q90televízió is hasonlóan vonzó és letisztult megjelenéssel büszkélkedhet. Teljesen minimalista stílusú kerete elősegíti, hogy csak az általad megtekintett filmre koncentrálja képernyőn.



Láthatatlan TV

A One Invisible Connection biztosítja a Samsung QE75Q90 televízió tápellátását. Ez azt jelenti, hogy egyetlen egy szinte észrevehetetlen kábellel oldja meg az adatok beáramlását és a tápellátást. Ez egy olyan különleges hubhoz vezet, amely más eszközökhöz csatlakozik, és amelyet könnyedén elrejthetsz szem elől. Emellett a Samsung QE75Q90televízió is hasonlóan vonzó és letisztult megjelenéssel büszkélkedhet. Teljesen minimalista stílusú kerete elősegíti, hogy csak az általad megtekintett filmre koncentrálja képernyőn.



A képernyő számos lehetőséggel vár

A One Remote távirányító segítségével sokkal több mindent irányíthatsz, mint a televízió. A Smart Hub megnyitja az online szórakoztatás, a streaming szolgáltatások és az interaktív tartalmak kapuját. Emellett a SmartThings alkalmazáson keresztül az intelligens otthonod egészét is szabályozhatod, azaz mindent a robotporszívótól egészen a lámpákle- vagy felkapcsolásáig.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 167,58 cm
Magasság 105,35 cm
Mélység 31,76 cm
Magasság talp nélkül 96,17 cm
Mélység talp nélkül 3,99 cm
Tömeg 52,4 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR181i5
Termékszám:  QE75Q90RATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05