Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

75" Samsung QE75Q74T

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75Q74T


A 4K felbontás körülvesz


Kiválóság minden jelenetben

A Samsung QE75Q74T QLED televízió innovatív Dual LED háttérvilágítással rendelkezik, amely az éppen megtekintett tartalomnak megfelelően alakítja a háttérvilágítás színét. Ezáltal sokkal élénkebb színeket és nagyobb kontrasztot biztosít minden egyes jelenetben.



Magával ragadó élmény

Tapasztald meg az igazi vizuális mélységet rendkívül kifinomult részletekkel, élénk színekkel és lenyűgöző 4K felbontással. Az intelligens 4K Quantum Processor és a 4K AI Upscaling technológia együttese gondoskodnak a valóban páratlan képminőségről. A készülék fejlett algoritmust és gépi tanulást alkalmaz különböző forrásokból származó adatokkal és minden egyes jelenetet speciális 4Kmegjelenéssel gazdagít. Emellett az Adaptív kép funkció a környezeti világításhoz igazítja a kijelző fényerejét.



Dinamikus színárnyalat követés

A Q HDR technológiával és az akár 1 000 nites fényerővel a kedvenc filmjeidet és műsoraidat lélegzetelállítóan élénk színekben tekintheted meg, a Quantum Dot technológiának hála több mint egymilliárd színárnyalatban. Emellett a HDR10+ dinamikus színárnyalat követés minden jelenetben optimalizálja a fényerőt és a kontrasztot, így valóban minden képkockát nagyszerű minőségben közvetít.



Zaj esetén javítja a hangzást

Az éppen felújítást végző szomszédok, az utca zaja vagy a főzéssel járó zaj sem zavarhatja meg a tévénézés élményét. Az Automata hangzásjavítás (AVA) funkció gondoskodik arról, hogy a készülék adásának minden egyes szavát kristálytisztán halld. A televízió fokozza a hangzást azokban a jelenetekben, ahol beszélgetés zajlik.


Győzz le minden játékost

Tapasztald meg a legnagyobb győzelmeket a Samsung QE75Q74T QLED készülékével. A fejlett Gaming üzemmód még az igazán gyors jelenetek esetében is elhozza számodra a tiszta részleteket, így nemcsak a képvilág, hanem maga a játék is éles lesz. Emellett a sötét jeleneteknél eddig még nem tapasztalt láthatóság vár, a FreeSync technológiával pedig búcsút inthetsz a bosszantó szaggatásnak éstöredezésnek is.



Főszerepben a minimalista stílus

Hagyd, hogy téged is elvarázsoljon a Samsung QE75Q74T televízió végtelen QLED képernyője, amelyen az ultravékony keret biztosan nem vonja el a figyelmedet. Csupán a kedvenc műsorod végeláthatatlan színmélysége és élénk részletei tűnnek majd fel.



Mondj búcsút a fekete képernyőnek

Egy készülék, amely felismeri a környező fal színét és mintáját - az Ambient Mode+ üzemmód eredeti és látszólag észrevehetetlen képernyővé alakítja a csúnya fekete kijelzőt, amely ezáltal tökéletesen egybeolvad a belső térrel. Emellett lehetőséged van családi fényképek vagy olyan praktikus információk megjelenítésére is, mint a dátum és az idő, az aktuális hírek vagy az időjárás.

Egyetlen távirányítóval szabályozhatsz mindent

Szabadulj meg minden felesleges távirányítótól. Mostantól csak egyetlen egyre lesz szükséged, ez pedig a One Remote. Lehetővé teszi a TV tartalmak, a set-top box, a játékkonzolok és a helyi alkalmazások egyértelmű és gyors vezérlését.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 167,54 cm
Magasság 104,06 cm
Mélység 32,3 cm
Magasság talp nélkül 95,96 cm
Mélység talp nélkül 6,04 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 91,96 cm
Tömeg 39,5 kg

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR179m4a
Termékszám:  QE75Q74TATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15