Oldal frissítése

75“ Samsung QE75Q60A

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75“ Samsung QE75Q60A


Élvezd a filmeket és a játékokat kiváló képminőségben a Samsung QE75Q60A TV-n


Samsung QE75Q60A részletes képpel és hatalmas kontraszttal

Élvezd a kasszasikereket és más multimédiás tartalmakat a Samsung QE75Q60A televízió képernyőjén úgy, ahogy azt a készítők megálmodták. A Dual LED megvilágítás technológiával precízen optimalizálja a színspektrumot, ez pontosan megegyezik azzal, amit éppen megtekintesz a Samsung QE75Q60A TV képernyőjén.



A Samsung QE75Q60A intelligens kép- és hangjavításokat alkalmaz

Az intelligens 4K Upscaling technológia átalakítja és a következő szintre, 4K minőségűre emeli még az alacsonyabb minőségű tartalmakat is. Ezután a nagy teljesítményű Quantum Processor Lite 4K processzor optimalizálja az általad választott hangsávot a valóban magával ragadó audiovizuális élmény eléréséhez.



Kivételes színek, kontraszt és fényerő a Samsung QE75Q60A TV-n a Quantum HDR-rel

Túlságosan sötét vagy túlexponált jelenetek? A Samsung QE75Q60A televízió a Quantum HDR-rel játszi könnyedséggel oldja meg ezeket a helyzeteket. A HDR10+ dinamikus tónustérképzés Téged is lenyűgöz mélyfekete árnyalataival, gazdag színeivel és az olyan aprócska részleteivel, amelyeket egyébként meg sem látnál a túl világos vagy túl sötét tartalmak esetében. A Samsung QE75Q60A televízió realisztikus, tökéletesen kiegyensúlyozott kontraszttal és színekkel büszkélkedhet.



Samsung QE75Q60A TV állítható magasságú állvánnyal

Szeretnéd a soundbar-t a Samsung QE75Q60A tévékészülék alá elhelyezni, hogy a hangminőség maximálisan passzoljon a megjelenített képhez? A mellékelt praktikus állvánnyal a saját elképzelésed szerint szabályozhatod a készülék magasságát, ezáltal a lehető legjobb szinematikus élményben lehet részed.

Samsung QE75Q60A vékony formatervezéssel

A Samsung QE75Q60A tévé Téged is lenyűgöz karcsú, mindösszesen 27 mm-es AirSlim kialakításával. Egy csipetnyi minimalista stílussal fűszerezi meg a helyiség stílusát és tökéletesen egybeolvad a szobával, akár az asztalon helyezed el, akár felakasztod a falra, mint egy képet.

A legjobb hangzással vesz körül

A térhatású hangzás egy teljesen új dimenzióját tapasztalhatod meg a szimfonikus zenekar, az akció-thriller vagy a sportközvetítés megtekintése közben. A mozgáskövető hangzás (OTS Lite) pontosan a kijelzőn megjelenített tartalmakhoz igazodik, így azonnal a történések közepette érezheted magadat.


Samsung QE75Q60A gyönyörűen gazdag színekkel és mélyfekete árnyalatokkal

A gyep a futballpályán, a hollywoodi színésznő bőre és a fém pajzs a videojátékban mind-mind valósághű és ragyogó színárnyalattal jelennek meg a képernyőn. A Quantum Dot technológia egy milliárd színárnyalatot és 100%-os színtelítettséget kínál, így gondoskodik a Samsung QE75Q60A kiemelkedő teljesítményéről alacsony és magas fényerő esetén egyaránt.





A Samsung soundbar a legerősebb hangzást nyújtja

A szoba hangzásánál érdemes több forrásból származó, tökéletesen harmonizáló hangforrást alkalmazni. Pontosan ezért a Samsung QE75Q60A készüléke a Q-Symphony technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a televízió hangzásának lejátszását egy arra kompatibilis csatlakoztatott soundbar-ból. A végeredmény pedig jobb hatású és erőteljesebb hangzás.



A Samsung QE75Q60A ideális a szuper 4K játékhoz

A győzelem és a csalódás közötti különbség sokszor egy tizedmásodpercen múlik. Az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) optimalizálja a Samsung QE75Q60A képernyőjét, ezáltal több billentyűparancs érhető el minimális bemeneti késéssel az elmosódásmentes és szaggatás nélküli, lenyűgöző játékélményhez. A szuper 21:9-es és 32:9-es képarány gondoskodik a szélesebb látómezőről és arról, hogy minél jobban elmerülhess a játék világában. A Game Bar gyors hozzáférést biztosít a bemeneti késés vezérléséhez, az FPS-hez, HDR-hez, a vezeték nélküli fejhallgató beállításaihoz és még sok máshoz. Intelligens módon egészíti ki a képet a tartalom forrásával, így valóban sima képet eredményez.



Dolgozz és játssz egyszerre

Minél nagyobb a képernyő, annál jobban megy a home office vagy az online tanulás. A Samsung QE75Q60A QLED 4K televíziót vezeték nélkül csatlakoztathatod a számítógéphez, a laptophoz vagy a telefonhoz, ezáltal maximális kényelmet élvezhetsz, amikor éppen egy fontos megbeszélésre vagy órára vársz.


Hozd ki a legtöbbet a Samsung QE75Q60A TV képernyőjéből

A Multi View egy olyan intelligens megoldás, amely lehetővé teszi telefon csatlakoztatását a Samsung QE75Q60A készülékhez, ezt követően osztott képernyőn tekintheted meg a tartalmakat több forrásból egyidőben - például miközben egy játékkal játszol, a kijelző másik részén nézhetsz egy tutorial videót. A 4K kijelzőt akár 2 különálló képre oszthatod fel.



Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,67 cm
Magasság 100,55 cm
Mélység 34,04 cm
Magasság talp nélkül 96 cm
Tömeg 33,3 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR178p4
Termékszám:  QE75Q60AAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15