Oldal frissítése

75" Samsung QE75LS03TA

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75LS03TA


TV vagy műalkotás? Ez csak rajtad múlik

Művészi TV

A Samsung The Frame a nappalid természetes és stílusos kiegészítőjévé válik, függetlenül attól, hogy milyen stílusú a szoba. Téged is lenyűgöz formatervezésével, amely leginkább egy művészeti alkotásra emlékeztet, emellett megkönnyíti az életedet az egyszerű, szünetmentes telepítésével a falra, amely praktikus és mutatós is egyben. A kifinomult fényérzékelő felismeri a fényt a szobában és ehhez igazítja a kijelző fényerejét.

Egy keret, amely figyelembe veszi az ízlésedet

Válaszd ki a számos elérhető, testre szabható keret közül azt, amelyik a leginkább illik a stílusodhoz és az otthonodhoz. A Samsung The Frame különböző színű kereteket kínál. A keretek kicserélése igazán egyszerű - használd a praktikus mágneseket a keret felhelyezéséhez vagy eltávolításához.

Keltsd életre az otthonodat képekkel

Az Art mód egy intelligens formája annak, hogy hogyan csempéssz egy csipetnyi művészi hangulatot a nappalid stílusába. Amikor éppen nem nézel tévét, megtekintheted a kedvenc festményedet, fotódat vagy más vizuális tartalmat a Samsung The Frame kijelzőjén.

Világhírű művészeti alkotások a nappalidban

A Samsung The Frame televízióval, az Art Store megoldásnak köszönhetően egyetlen karnyújtásnyira lesznek tőled a csodálatosabbnál csodálatosabb művészi alkotások. Az Art Store segítségével megismerheted a legfontosabb művészi alkotásokat és megalkothatod a saját kiállításodat, méghozzá egyenesen a nappaliban - ehhez iratkozz fel a szolgáltatásra.

Állítsd össze a saját galériádat

Jelöld meg a kedvenc alkotásaidat majd jelenítsd meg őket a Samsung The Frame kijelzőjén. Az intelligens Auto Curation rendszer megtanulja az ízlésedet és olyan alkotásokat ajánl, amelyek elnyerhetik a tetszésedet. Rengeteg új munkával is megismerkedhetsz, ezeket is egyhamar megszereted.

A saját emlékeidből is csemegézhetsz

Emellett természetesen lehetőséged van a személyesebb tartalmak illetve a számodra már ismerős művészeti alkotások megtekintésére is a Samsung The Frame képernyőjén. Ehhez csupán annyi a dolgod, hogy az okostelefonodon vagy az USB meghajtón keresztül feltöltöd a képeket a készülékre.

A neked tetsző művészet

A még nagyobb testre szabhatóság érdekében a a Samsung The Frame televízió 10 különböző színű és 7 eltérő típusú fali tartót kínál. Vigyél egy kicsivel több stílust a megjelenített művészi alkotásba és hagyd, hogy a kedvenc festményeid vagy fotóid magukra vonzzák a figyelmet, miközben harmonizálnak a környezetükkel is.

Lenyűgözően élénk kép

Fedezd fel a kedvenc jeleneteid lélegzetelállító részletgazdagságát. A Samsung The Frame televízió Quantum Dot képalkotó technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a 100%-os színtelítettséget, a páratlan színeket és textúrákat illetve a valóban részletes képvilágot, bármilyen szögből is nézed a képernyőt.

Okos, praktikus és készen áll a kapcsolódásra

A Samsung The Frame televízió tökéletesen illik az okos otthonodba. A One Remote egy kényelmes módja az intelligens eszközeid vezérlésének egyetlen távirányítóval. A Smart Hub interfész gondoskodik arról, hogy minden multimédiás tartalom egy érintésre legyen tőled. A SmartThings alkalmazással könnyedén irányíthatod az összes csatlakoztatott készüléket. Az okostelefonod zökkenőmentes csatlakozását a Tap View funkció garantálja, amely lehetővé teszi a telefon tartalmának tükrözését a TV képernyőre, legyen szó akár videókról, képekről vagy zenéről.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,96 cm
Magasság 100,51 cm
Mélység 30,49 cm
Magasság talp nélkül 95,77 cm
Mélység talp nélkül 4,99 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 118,75 cm
Tömeg 39,2 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR179m1
Termékszám:  QE75LS03TAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10