Oldal frissítése

75" Samsung 75Q950TS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung 75Q950TS

A lenyűgöző nézői élményhez kell egy olyan televízió, amelyik tökéletes képpel és sokféle funkcióval rendelkezik. A hatalmas, 75 " nagyság a(z) Ultra HD 8K felbontással közösen pont ideális a nagyobb nappalikba. A hihetetlen, Ultra HD 8K felbontás nyolcszor nagyobb részletgazdagságot kínál, mint a hagyományos Full HD. A QLED technológia, amit a Samsungnak köszönhetünk nagy teljesítményű Quantum Dot diódák használatával biztosít maximális színminőséget egészen a képernyő sarkáig. Egyszóval a kép ennek a technológiának a segítségével lenyűgöző hűséggel kerül visszaadásra. A Smart TV technológia végtelen lehetőségeket kínál a praktikus alkalmazásokkal.

A(z) 75" Samsung 75Q950TS TV fontos tulajdonságai

  • A legjobb ma elérhető 8K felbontás
  • Egyedülálló QLED technológia a kivételesen élethű színekért
  • 75" képernyő méret
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lehet majd földi sugárzású TV-adást nézni

A(z) Samsung TV rendkívüli képminősége

A legigényesebb nézők közé tartozol? A(z) 75" Samsung 75Q950TS lélegzetelállító felbontásával a legjobb választás. A 8K jelzés tizenhatszor annyi pixelt jelent a panelen a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. Azaz a kép 7680×4320 pixelt tartalmaz, ami kivételes szintű részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem gyengül a képminőség, tökéletesen éles marad. Az egyedülálló 8K képernyőn sportközvetítéseket, filmetek vagy sorozatokat is nézhetsz abszolút minőségben. Még a kisebb felbontásban forgatott régi filmeket vagy sorozatokat is mesterségesen feljavítja a készülék és tökéletesebbé teszi a képüket. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a különböző okos alkalmazások és funkciók gyorsabb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardvert kapnak.

QLED technológia a természetes színekért

Az egyedülálló képminőséget a különleges QLED technológia biztosítja, amely továbbfejlesztett háttérvilágító rendszerű. Emiatt a lehető legszélesebb színválasztékot képes megjeleníteni, ami miatt a kép teljesen élethű lesz. Ugyanakkor nagy fényerővel is rendelkezik és gond nélkül nézhető világosabb szobákban is. A kép mindig hibátlan és torzulásmentes marad, élesebb szögből nézve is.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 Mpx

Kijelző

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Steam Link
SMART funkciók 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC
Kód:  WR181q8
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15