Oldal frissítése

75" Hisense 75U8HQ

Ingyenes
szállítás boltjainkba
569 390 Ft

75" Hisense 75U8HQ

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek HISENSE TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Eme HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert kapta, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 600×400 mm.

Televízió 75
Televízió 75

75" Hisense 75U8HQ tévé fontosabb paraméterei

  • A nagyszerű HISENSE TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • 1300 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző teljesen tiszta és természetes képet garantál
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert futtatja
  • Mini LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító és webböngésző
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Facebook, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Meglepően tökéletesen éles kép

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a nagyszerű HISENSE TV rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A Mini LED technológia rengeteg zónára van felosztva annak érdekében, hogy sokkal jobb helyi fényerőt és kontrasztot biztosítson. A helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem romlik a világos részek minősége sem.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen QLED technológiát használó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával rendelkezik, amely kompromisszumok nélküli színalkotást nyújt, hihetetlenül valósághű kép mellett. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy még maximális fényerő mellett is élvezhessük a ragyogó színeket.

Televízió 75
Televízió 75

Légy top játékos ezzel a lenyűgöző HISENSE televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a remek HISENSE TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Televízió 75

Használd ki a fejlett HISENSE TV összes smart funkcióját

Köszönhetően a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Televízió 75

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a nagyszerű HISENSE QLED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival.

Méretek:

94,4 × 167,4 × 8,2 cm (magasság × szélesség × mélység)

Tömeg:

48 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, kompozit és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 1 300 cd/m2

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Facebook, Rakuten TV, Antik TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,4 cm
Magasság 94,4 cm
Mélység 8,2 cm
Tömeg 48 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  75Hisense7KQx
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  75U8HQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05