Oldal frissítése

75" Hisense 75U7KQ

5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
459 990 Ft

75" Hisense 75U7KQ

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen HISENSE tévé. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync Premium és 20 ms-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 50W-os Subwoofer hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín egészíti ki. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 75
Televízió 75

75" Hisense 75U7KQ televízió alapvető jellemzői

  • A nagyszerű HISENSE TV-vel otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • A televízió 20 ms válaszidővel rendelkezik
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 50W-os Subwoofer hangszóró felel
  • 1000 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző garantálja, hogy olyannak lássuk a színeket, amilyenek valójában
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerrel van ellátva
  • Mini LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ezen HISENSE TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A Mini LED technológia rengeteg zónára van felosztva a jobb helyi fényerő és kontraszt érdekében. A helyi fényerő funkció gondoskodik a háttérvilágítás szabályozásáról a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nincs rossz hatással a kép világos részeire.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen QLED technológiát alkalmazó TV nagyszerű látványt biztosít. A QLED kijelző egyedülálló technológiával rendelkezik, amely kompromisszumok nélküli színalkotást nyújt, hihetetlenül valósághű kép mellett. Lehetővé teszi, hogy teljesen tiszta képet lássunk rossz fényviszonyok között és nem megfelelő szögből is.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan technológiát támogat, mint HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően. A kép fényerejétől függetlenül a Dolby Vision technológia gazdag színpalettát kínál. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision továbbfejlesztett verziója. Az optimális képet a TV-n elhelyezett szenzor segítségével, a környezeti fény alapján állítja be ez az okos technológia.

Televízió 75
Televízió 75

Urald az összes játékot ezzel a nagyszerű HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas AMD FreeSync Premium funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Ez a remek HISENSE TV Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a remek Vidaa smart TV sok hasznos funkciót rejt, mint Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül.

Televízió 75
Televízió 75

Használd ki a nagyszerű HISENSE tévé összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az okos funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. A TV lehetővé teszi a hang kalibrálását, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV kiértékeli a környezetet, amelyben található, és kalibrálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt.

Televízió 75
Televízió 75

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek HISENSE QLED televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha éppen nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, csak játszd fel USB-n keresztül egy adathordozóra, és megnézheted később. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

96,5 × 167,3 × 8,1 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

96,5 × 8,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

40 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ
Maximális fényerő 1 000 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 20 ms
Játék jellemzői AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,3 cm
Magasság 96,5 cm
Mélység 8,1 cm
Magasság talp nélkül 96,5 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 138,6 cm
Tömeg 40 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 50 W
Hangszóró típusa Subwoofer
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020l9g02
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  75U7KQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15