Oldal frissítése

75" Hisense 75A7KQ

Ingyenes
szállítás boltjainkba
343 590 Ft

75" Hisense 75A7KQ

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen HISENSE TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync Premium és 8 ms-es válaszidő örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Ezen HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×200 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 75
Televízió 75

75" Hisense 75A7KQ televízió legfőbb jellemzői

  • Eme HISENSE televíziónak hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • A televízió 8 ms válaszidőt biztosít
  • 350 cd/m² maximális fényerő mellett valós és természetek színeket láthatunk tökéletesen tisztán
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • További népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Eme HISENSE televízió a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia lehetővé teszi a pontos zóna-háttérvilágítást, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 75
Televízió 75

QLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen QLED technológiát alkalmazó TV nagyszerű látványt biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a kompromisszumok nélküli valósághű és éles képi megjelenítést. Tökéletesen tiszta képet kapunk még oldalról nézve vagy erős fényben is.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A Dolby Vision nagyon gazdag színárnyalat-palettát kínál még maximális fényerő mellett is.

Televízió 75
Televízió 75

Válj top gamerré ezzel a nagyszerű HISENSE televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A fejlett AMD FreeSync Premium funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. Ez a nagyszerű HISENSE TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ezen Vidaa smart televízió számos érdekes funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül.

Használd ki a modern HISENSE TV összes okos funkcióját

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, amelyben elhelyezték, és optimalizálja az audio paramétereket a legjobb hangteljesítmény érdekében.

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a fejlett HISENSE QLED televízió elvarázsol multimédiás funkcióival. Amennyiben nem tudod elcsípni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd vissza később. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

106,2 × 167,1 × 38,8 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

96 × 7,8 cm (ma×mé)

Tömeg:

26,5 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 350 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Válaszidő 8 ms
Játék jellemzői AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,1 cm
Magasság 106,2 cm
Mélység 38,8 cm
Magasság talp nélkül 96 cm
Mélység talp nélkül 7,8 cm
Tömeg 26,5 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  HIS020t6b02
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  75A7KQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20