Oldal frissítése

7" LCD Philips SPF1207, fekete

4,5 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

7" LCD Philips SPF1207, fekete

A 7" -os LCD Philips SPF1207 képkeret nagyon népszerű termék az elegánst design és a számos fejlett funkció miatt. Akár azt is beállíthatja, hogy az időzítő a beállított időpontban be- és kikapcsolja a PhotoFrame rendszert, csökkentve ezzel az energiafelhasználást a környezet védelme érdekében, és megtakarítva a PhotoFrame energiaköltségek mintegy harmadát. Ha éppen nem szeretné a képeket nézegetni, akkor könnyen átválthat az óra üzemmódba, hogy mindig tudja mennyi az idő. A Philips SPF1207 képkeret 128 MB beépített memóriával rendelkezik, amely könnyen bővíthető egy memóriakártyával. A diavetítés azonnal automatikusan megkezdődik miután behelyezte a memóriakártyát.
A Philips SPF1207 képkeret olyan rendkívül fejlett technológiákkal rendelkezik, mint a Radiant Color és az Imagen Pro. A RadiantColor a Philips exkluzív technológiája, mely optimális 4:3 képformátumban jeleníti meg a kisebb méretű képeket, és kiterjeszti a nem teljes képernyő méretű képek szélének színét a képernyő oldaláig. Így megszünteti a fekete sávokat és a képaránytorzítást. Az egyedülálló Philips imagen képjavító technológia automatikusan elemzi a képeket, javítja a színeket és beállítja az optimális kontrasztot. A továbbfejlesztett imagen Pro a nagyobb színhűség, színmélység és az intelligens kontraszt érdekében az imagen 3 alapvető elemeit tartalmazza. Ezen felül az imagen Pro javított bőrszínt, élesebb képet és a fényképeknél nagyon fontos villódzásmentes élményt kínál.
Műszaki adatok:
Kép / Kijelző:
Átló: 7 "(17,8 cm)
Felbontás: 480 x 234 pixel (16:10)
Fényerősség: 150 cd / m2
Kontraszt: 500:1
Memória:
Integrált: 128 MB (100 nagy felbontású fénykép)
Memóriakártya olvasó: SD / SDHC, MMC, MS, MS Pro
Támogatás formátumok:
Fotó: JPEG
Egyéb:
Elhelyezkedés: Tájkép / Portré
Gombok és vezérlőelemek: 3 gomb
Lejátszási üzemmód: Keresés a teljes képernyős módban, Diavetítés, Indexkép-böngészés
Áramellátás:
AC adapter (5 V): 100-240 V, 50/60 Hz
Teljesítmény: 3 W
Méretek:
Állvánnyal: 206,4 x 139,3 x 103 mm (Szélesség x Magasság x Mélység)
Tömeg:
0,345 kg
Mellékelt tartozékok:
230 V power adapter
Felhasználói kézikönyv

Kód:  WC198j
Termékszám:  SPF1207/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10