Oldal frissítése

65" TCL 65X11 8K

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" TCL 65X11 8K

A maximális nézői élményhez szinte kötelező egy olyan LCD tévé, amely tökéletes képpel és sokféle funkcióval rendelkezik. A teljes értékű, 65" méret, illetve a(z) 8K Ultra HD felbontás révén a(z) 65" TCL 65X11 8K kiválóan illik a nagyobb nappalikba. A hihetetlen, 8K Ultra HD felbontású TV tizenhatszor nagyobb részletgazdagságot kínál, mint egy hagyományos Full HD készülék. A közkedvelt Android operációs rendszer számtalan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően. A QLED képalkotó technológia nagy teljesítményű Quantum Dot diódák használatával garantál maximális színminőséget egészen a képernyő széléig. Egyszóval a kép ennek a technológiának köszönhetően maximális hűséggel kerül visszaadásra. Az okos TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával.

A(z) 65" TCL 65X11 8K okos televízió fő tulajdonságai

  • Napjaink legjobbja a 8K felbontás
  • Egyedülálló QLED technológia a nagy fényerő és az élethű színek érdekében
  • 65" képátlójú TV
  • A(z) 65" TCL 65X11 8K TV operációs rendszere: Android
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, amellyel a földi sugárzású TV-adásokat lehet fogni

A(z) 65" TCL 65X11 8K televízió kiváló képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 65" TCL 65X11 8K lélegzetelállító felbontásával ideális választás. A 8K jelölés tizenhatszoros számú ún. képpontot jelent a képernyőn az átlagos Full HD televíziókhoz képest. A kép tehát 7680×4320 pixelt tartalmaz, ami kivételes szintű részletgazdagságot eredményez. Még kisebb távolságról történő nézéskor sem lesz homályos a kép, tökéletesen éles lesz. A lenyűgöző 8K képernyőn filmeket, sorozatokat vagy sportközvetítéseket is nézhetsz maximális minőségben. Még a kisebb felbontásban felvett régebbi filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a televízió és így a képük kicsit finomabb lesz. A nagy felbontás kellemes mellékhatása a különböző alkalmazások és funkciók zökkenőmentesebb működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardvert kapnak.

QLED technológia a természetes színekért

A csúcsminőségű képet az eredeti QLED technológia garantálja, amely továbbfejlesztett diódarendszerrel világítja meg a képernyőt. Így a lehető legszélesebb színválasztékot képes megjeleníteni, ami miatt a kép maradéktalanul élethű lesz. Ezenfelül átlag feletti fényerő is jellemzi és világosabb helyiségekben is jól nézhető. A kép mindig kitűnő és torzulásmentes marad, oldalról nézve is.

A(z) 65" TCL 65X11 8K televízió tunerei és egyéb hasznos funkciói

A DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is tud fogadni, ami nagyon népszerű a különböző programok és széles körű lefedettség miatt.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 Mpx

Kijelző

Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások HBO Max

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK690f3a3
Termékszám:  65X11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05