Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

65" TCL 65P815

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" TCL 65P815

Prémium kép, hang és design - 
TCL 65P815 elegáns Android TV, HDR PRO, Dolby Vision és Atmos támogatással

A TCL 65P815 lenyűgöző, fényűző, keret nélküli kialakítása, prémium fém anyaga, valamint HDR PRO képminősége mellett leginkább figyelemreméltó tulajdonsága a Dolby Vision HDR támogatás. A Dolby Vision részletgazdag és élénk képet nyújt olyan forrásokból, amelyek támogatják ezt a legfejlettebb HDR formátumot. Ide tartozik a Netflix, az iTunes filmek, az UltraHD Blu-Ray média és a játékok Dolby Vision programban történő lejátszása. Kiváló, Smart TV TCL 65P815 hangminőség a Dolby Atmos és aDTS-HD támogatásának köszönhetően. Android TV-nél nemcsak a HDR színpaletta változatos, hanem az alkalmazás és a tartalom kínálata is. A Play áruházban valóban sok mindenhez hozzájuthatsz. A TV-készüléket párosíthatod Android vagy iOS mobileszközökkel. A Play Store olyan népszerű és funkcionális médialejátszókat is tartalmaz, mint a VLC vagy a KODI. A TCL 65P815 a HbbTV 2.0-t, a „piros gombot” és még sok más lehetőséget is felvonultat. Az Android TVmagával hozza a Google Segédet, amelyet a TCL65P815 beépített mikrofonja kísér és Hands-free névre hallgat. Lehetővé teszi, hogy hanggal keresd meg kedvenc tartalmadat. Az AI_IN mesterséges intelligenciát számos művelet során használhatod. Gondoskodik a képminőség javításáról, a hang beállításáról és az okos funkcionalitásról. A TCL 65P815 intelligens TV támogatja a HDMI 2.1 (eARC és ALLM) képességeket, valamint a jövőbeli AV1 új kodeket a hatékonyabb streaming érdekében.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


A SMART HDR bármilyen tartalmat HDR formátumba konvertál és javítja magát a HDR-t is

Tapasztald meg a HDR-élményt még a HDR-ben nem rögzített szokványos tartalomnál is. A TCL 65P815 TV SMART HDR funkciója gondoskodik az SDR tartalom HDR formátumba történő konvertálásáról. A mesterséges intelligencia lehetővé teszi a HDR-ben általában használt kibővített színpaletta és fényerő-tartomány kihasználását. A sötét jelenetek részletgazdagabbak a TCL 65P815 képernyőn és semmi nem veszik el a látványból. Világos jeleneteknél a tárgyak tisztábban kivehetők. Magát a HDR-tartalmat a mesterséges intelligencia is javítja, így minden egyes jelenetet külön elemez és optimalizál a részletgazdagság növelése érdekében.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


A TCL 65P815 a Motion Clarity Pro készülék fokozza a mozgás folyékonyságát és javítja a mozgást

Ez a technológia még a leggyorsabb akciójelenetek esetén is éles és zökkenőmentes megjelenítést biztosít. Csökkenti az elmosódást a kamera gyors mozgatása vagy az objektumok gyors mozgása közben. Élvezd a tiszta és sima képeket bármilyen jelenetben a TCL 65P815 segítségével.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


Dolby Vision és Dolby Atmos: Hagyd, hogy érzékeidet befolyásolja a korszerű Smart TV TCL 65P815 kép- és hangtechnikája, amely meghatározza a modern mozi alapjait

A Dolby Vision HDR a legfejlettebb és legtökéletesebb HDR formátum a piacon. Az ún. dinamikus metaadatok külön-külön beállítják az egyes jelenetek vagy képek fényerejét, kontrasztját és színét, hogy a nézők élvezhessék a legmagasabb szintű részletességet és a képek a szerző által tervezett módon kerüljenek megjelenítésre. A Dolby Vision rendkívül fontos tényező a TV kiválasztásában, különösen a Netflix, az Apple TV vagy az UHD Blu-ray nézői és a konzolon játszó felhasználók számára. ADolbyVision támogatásának köszönhetően maximálisan kiélvezheted a TCL 65P815 fent említett platformjainak tartalmát. A Dolby Atmos ugyanakkor zászlóshajó a hangtechnika területén. Elképesztő térbeliséggel és reális hangátvitellel működik, így garantáltan beszippant a cselekménybe. Ezenkívül 65P815 HDMI 2.1-gyel és eARC-vel rendelkezik, amely a kimenetnek hála, elküldi a hangot a Dolby Atmos hangsávba vagy AV-vevőbe. Így igazi házimozis élményben lehet részed.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


Az Android TV TCL 65P815 rengeteg lehetőséget kínál

Ahogy az Android a mobiltelefonok világban, úgy az Android TV a legszélesebb körben használt platform az okostévék között. A Google Play áruházban elérhető, egyedülálló alkalmazások széles skáláját biztosítja a felhasználók számára. Az alkalmazások körében nagyon népszerűek a különböző streaming csatornák, amelyek lehetővé teszik a kiváló videominőséget 4K HDR-ben vagy a legfejlettebb médialejátszókban, például VLC vagy KODI. Aki játszik, nem rosszalkodik. Ezért az Android TV TCL 65P815 alkalmazások menüjében rengeteg játékot találsz, amelyeket a mellékelt távirányítóval vagy egy csatlakoztatható Bluetooth játékvezérlővel is játszhatsz. Ezenkívül a TCL 65P815 beépített Chromecast funkciót kínál a vezeték nélküli megosztáshoz és beépített Google Segédhez *.

* A Google Segéd bizonyos országokban és nyelveken nem érhető el. A Google Segédhez internetkapcsolat szükséges. A csatlakozásra adatforgalmi díjak vonatkozhatnak. Egyes szolgáltatások és funkciók elérhetősége és teljesítménye szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függhet, és nem biztos, hogy minden területen elérhető.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


Az intelligens TCL 65P815 gondoskodik a szórakozásról és a kihangosításnak köszönhetően használható Hands-free módban is

A TCL 65P815 megkönnyíti a szórakozáshoz való hozzáférést. Például a váltáskor már nem kell hosszú szavakat és kifejezéseket beírnod a csatornák kereséséhez vagy beállításához. A beépített mikrofon és a kihangosító funkció rendkívül kényelmes. Beszélhetsz közvetlenül a TCL 65P815 készülékkel, kérdéseket tehetsz fel, parancsokat adhatsz és kereshetsz a hangoddal. Érdeklődés esetén lehetőség van intelligens távirányító megvásárlására, beépített mikrofonnal is.

* A kihangosított hangvezérlés csak bizonyos országokban és nyelveken érhető el. Internetkapcsolatra van szükség. Az internetkapcsolat további díjakat vonhat maga után. A rendelkezésre állás és a teljesítmény az eszközöktől, a szolgáltatásoktól és a hálózattól függ, és nem biztos, hogy minden országban elérhető

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


A pontos (Google) segéd eljuttat a célig

A Google Segéd intelligens társad lesz az Android világában. Kérdezhetsz tőle bármit, vagy feladatokat adhatsz ki neki. Ezenfelül több nyelven is kereshetsz kedvenc tartalmaidra. Érdekel például a futball? Kérdezd meg tőle: „Mi Pavel Horváth csapata? „A TV TCL 65P815 megmondja, hogy 1. FK Příbram. Kíváncsi vagy, mikor játszik a csapat? Kérdezd meg: „Mikor játszik az 1. FK Příbram? „A tévé megmutatja a közelgő meccs dátumait. Készítsd elő az utat. Csak kérdezd meg: „Milyen messze van Prágától Příbram? „Majd irány a meccs!"

*A Google Segéd nem érhető el bizonyos nyelveken és országokban. A Google Segédhez internet / mobil adatkapcsolat szükséges. További adatdíjak merülhetnek fel. Bizonyos funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatástól, eszköztől és hálózattól függ, és nem biztos, hogy minden területen elérhető

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


Alexa: Egy másik kiváló partner a TCL 65P815 okos TV modern világában

Alexa, az intelligens hangsegéd az Amazontól. Hangoddal feladatokat adhatsz neki, információkat kérhetsz tőle és segíti az otthoni egyéb okos készülékek irányítását.

* Az Amazon Alexa kompatibilitása lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközeit, köztük az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) használatát használhatod a tévé vezérléséhez. Előfordulhat, hogy a szolgáltatás nem minden országban vagy régióban érhető el.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


A TCL 65P815 maximális képminőséget kínál a NETFLIX 4K HDR-hez a Dolby Vision technológiával

A Netflix manapság az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatás, nemcsak a kínálat minősége, hanem a hatalmas tartalom, például filmek, sorozatok, dokumentumfilmek és egyebek miatt is. Sok eszköz számára elérhető, de a TCL 65P815 nagy képernyőn, 4K HDR és Dolby Vision formátumban élvezheted a legjobban. A Dolby Vision maximális képminőséget nyújt a Netflix-tartalomhoz, amelyet jelenleg a Dolby Vision segítségével készítenek. A Netflix 30 napig ingyenesen kipróbálható. 

*a helyi elérhetőségtől és az előfizetéstől függ

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


Népszerű YOUTUBE most 4K-ban a HDR-rel

Ma a Youtube a korlátlan szórakozás forrása. Most HDR-rel maximálisan kiélvezheted a 65P815-et 4K-ban. Használd a Hands-free funkciót is a a Youtube-on történő könnyebb kereséshez. Nem kell beírnod az egyes betűket a joystick segítségével a kívánt videóhoz. Egyszerűen mondd ki, mit akarsz megnézni. A TCL 65P815 beépített mikrofonja kezeli a kérésedet és megtalálja, amit keresel. Az okostelefonról a Youtube-ot vezeték nélkül is megoszthatod.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


Játékbajnok Game Mode-ban

A Smart TV 65P815 játékmódjával előnyt szerezhetsz más játékosokkal szemben, ugyanis a Game Mode a minimumra csökkenti a bemeneti késést (input lag). A képernyő azonnal reagál a távirányító parancsaira, amely kiváló választást kínál még a leggyorsabb, azonnali reakciót igénylő játékosok számára is. Ugyanakkor élvezheted a játékokat a legmodernebb játékkonzolokon és vizuálisan is. A HDR és különösen a Dolby Vision HDR még magasabb osztályzatokat ad a játékoknak. Ezenkívül a HDMI 2.1 (Auto LowLatency Mode) ALLM funkciójának köszönhetően a TCL 65P815 felismeri a csatlakoztatott játékkonzolt és átvált játékmódba, hogy a legkisebb választ adja a kényelmes játékhoz.

TCL 65P815 SMART ANDROID LED


Elegáns és intelligens TCL 65P815 TV 

A Smart TV TCL 65P815 igazi, időtlen, fémből készült keret nélküli tévé. A középen elhelyezett talpnak köszönhetően bármilyen bútorra elhelyezheted és minden háztartás díszévé válhat. Rendkívül vékony kialakításának köszönhetően a TCL 65P815 készülék természetesen falra is szerelhető. 

TCL 65P815 SMART ANDROID LED



Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Komponens, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,4 cm
Magasság 88,6 cm
Mélység 31,9 cm
Magasság talp nélkül 83,8 cm
Mélység talp nélkül 7,9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 139,8 cm
Tömeg 18,6 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK690f3a8
Termékszám:  65P815
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05