Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

65" TCL 65C825

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" TCL 65C825

Mini-LED QLED TV TCL 65C825 Android TV rendszerrel és beépített 2.1 Onkyo soundbarral

A TCL 65C825 a legjobb technológiákat egyesíti magában. A Quantum Dot technológiával a színek életre kelnek. Ez a legszélesebb szín-, kontraszt- és fényerő-tartomány, amellyel a HDR-tartalmakat a lehető legjobban élvezheted. A TCL 65C825 fantasztikus fényerő- és kontrasztvezérlését a TCL új Mini-LED technológiája biztosítja, amely a világon elsőként jelent meg. A TCL 65C825 esetében ezeket a prémium technológiákat egyenletestónusú, 100 Hz-es panel és Motion Clarity Pro egészíti ki, így ez az okostévé méltó a 4K HDR PREMIUM címke viselésére. A HDMI 2.1-nek, a VRR-nek és az ALLM-nek köszönhetően a TCL 65C825-ön a legújabb játékokat 120fps sebességgel, 4K-ban, lenyűgöző élességgel és simasággal játszhatod le. Az Android TV rendszer gondoskodik a gyors működésről, az alkalmazások, játékok és funkciók, például a beépített Google Asszisztens és aChromecast hatalmas választékával. 

Ne szégyenlősködj, beszélj a TCL 65C825 TV-vel!

A TCL 65C825 Smart TV-n található Google Asszisztens remekül használható a Hands-free Voice Control funkcióval, ahol közvetlenül a tévéhez beszélhetsz. Akár a hangodat is használhatod kedvenc YouTube-videóid magyar nyelvű keresésére. Újdonság a TV területén a Google Duo alkalmazás, amely hosszú évek után ismét elhozza a televízióra a szeretteinkkel való videóchatelés lehetőségét. A népszerű KODI és a VLC is az alkalmazásokközött van.A TCL 65C825 televízió hangzása az Onkyo kiváló minőségű, beépített 2.1 soundbar mélynyomóval és Dolby Atmos támogatással ellátott, magával ragadó térhatású hangzásért. A Mini-LED technológiának köszönhetően ez a világ egyik legvékonyabb Direct LED TV-je. A TCL 65C825 okostévé esetében a teljesítmény és az elegancia egyszerűen egyesül.

A Mini-LED újfajta háttérvilágítást tesz lehetővé a TCL 65C825 készülékben a fényerő és a kontraszt pontos szabályozásához

A Mini-LED a háttérvilágítás új formája, amelyet a TCL a világon elsőként vezetett be. Ez az új technológia lehetővé teszi, hogy a TCL 65C825 fantasztikus fényerőt fejlesszen ki, amely elengedhetetlen a HDR-tartalmak részletességének és mélységének megjelenítéséhez, miközben a nagyszerű moziélményhez mély feketék maradnak fenn. A több ezer miniatűr LED egyedi vezérlésű, közvetlen háttérvilágítású zónákra vanosztva.A  TCL 65C825 tükröződésmentesített felülete és magas fényereje biztosítja a tökéletes kényelmet a nappaliban, vagy általában a fényes környezetben történő nézéshez.

A TCL 65C825 a legszélesebb színskálát és 100%-os színmennyiséget kínálja

A TCL 65C825 Quantum Dot technológiája több mint egymilliárd színt és árnyalatot, valamint zökkenőmentes átmenetet biztosít ezek között. Az eredmény egy élénk színekkel teli, részletgazdag és mély kép, amely téged is magával ragad.

4K HDR PREMIUM: A TCL 65C825 készüléken a fantasztikus színeknek és kontrasztnak köszönhetően minden éles és részletgazdag lesz

A nagy dinamikatartomány vagy High Dynamic Range (HDR) az UHD-videók legújabb szabványa, és ez a minőség mozgatórugója. Nem csak a nagyobb pixelfelbontásról van szó, hanem a szín, a kontraszt és a fényerő szélesebb skálájával való munkáról, hogy magával ragadó mélységet és részletességet teremtsen. A 4K HDR PREMIUM funkcióval a TCL 65C825 készülékben mindent maximálisan élvezhetsz. Merülj el a hihetetlen részletességben ésképmélységben. A 4K HDR PREMIUM jelölések közé tartozik a Quantum Dot technológia, a Mini-LED háttérvilágítás és a natív 100 Hz-es panel. A TCL 65C825 okostévé tökéletes képélményt nyújt. 

A TCL 65C825 TV-n a GAME MASTER PRO-nak köszönhetően játékbajnok leszel

A TCL 65C825 optimalizált játékélményt nyújt, ahol a képminőség és a reakciókészség, valamint a kapcsolódó bemeneti késleltetés is egyaránt fontos. A HDMI 2.1 és egy 100 Hz-es panel kombinációjával, amely normál esetben a 120 Hz-et is képes kezelni, a játékok nagy 4K felbontásban, magas, 120 képkocka/másodperc (FPS) képfrissítési sebességgel játszhatók. A HDMI 2.1 változó képfrissítési sebesség (VRR) funkcióval isrendelkezik,amely garantálja a zökkenőmentes, rángatásmentes játékot. Az ALLM (Auto Low Latency Mode) funkció automatikusan biztosítja a lehető legrövidebb válaszidőt és a játékokhoz ideális képbeállításokat. Ezzel a funkcióval a TCL 65C825 TV automatikusan átvált játék üzemmódba, ha HDMI-n keresztül csatlakoztatsz egy modern játékkonzolt vagy PC-t. Ezáltal a szuperalacsony válaszidő könnyen és kényelmesen elérhetővéválik - 15 ms alatti bemeneti késleltetés.*

*ehhez a funkcióhoz HDMI 2.1-es játékkonzol vagy PC szükséges.

A TCL 65C825 az összes HDR formátumot támogatja

A TCL 65C825 bármilyen forrásból kiváló HDR-effektust mutat. A képoptimalizáláshoz minden tartalom más HDR formátumot használhat. Ezek a következők: HDR10, HLG, HDR10+, DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ. A TCL 65C825 TV mindegyiket támogatja. A Dolby Vision funkcióval a Netflix, a Disney+ és sok más szolgáltatásból is a legtöbbet élvezheted. A Dolby Vision rendelkezik a legnagyobb potenciállal, és a legjobb minőséget nyújtja.AHDR10+ például az Amazon Prime-on is megtalálható. Ezen kívül a legújabb Dolby Vision IQ szabvány optimalizálja a képminőséget, hogy alkalmazkodjon a szoba fényviszonyaihoz. A TCL 65C825 speciális fényérzékelője pontosan ebben segít.

TCL 65C825 beépített ONKYO 2.1 soundbar mélynyomóval és Dolby Atmos támogatással

Merülj el a térhatású hangzásban az ONKYO beépített hangsávjával, amely elülső hangszórókkal és a TCL 65C825 TV hátulján található mélynyomóval rendelkezik, ezáltal kiváló térhatású és dinamikus Dolby Atmos élményt nyújt az otthonodban. Az Onkyo prémium hangrendszere és a Dolby Atmos teljesen új szintre emeli a filmek hangminőségét és a moziélményt.

*A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye..

A TCL 65C825 Dolby Audio és DTS-HD hangzást kínál

A TCL 65C825 nemcsak prémium képet, hanem prémium hangzást is biztosít. Élvezd a filmes hangulatot és a nagyszerű hangélményt a Dolby és a DTS hangzásnak köszönhetően.* A Dolby Audio™ tökéletes tisztasággal és térhatású hangzással nyújt magával ragadó élményt. A Blu-ray lemezeken és a streaming szolgáltatásokon elérhető DTS-HD-nek köszönhetően a TCL 65C825-ön a filmek teljesen lélegzetelállítóak lesznek.

*A DTS és a DTS a szimbólummal együtt a DTS védjegyei. A dupla D szimbólum a Dolby Laboratories védjegye.

A TCL 65C825 intelligens ANDROID TV platformot használ

A TCL 65C825 Android TV beépített Google Home, Chromecast és Google Asszisztens funkcióval rendelkezik.* A Play Áruháznak köszönhetően számos globális és helyi alkalmazáson keresztül férhetsz hozzá a streaming tartalmakhoz. A YouTube, a Netflix, az Amazon Prime és még sok más szolgáltatás vár rád. Megtalálható még az HBO GO, Spotify, Twitch, KODI, VLC, Plex, Google Play Movies és még sok más.

*A Google Asszisztens internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatcsomagok díjkötelesek lehetnek. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatásonként, eszközönként és hálózatonként eltérő, és előfordulhat, hogy nem mindenhol érhető el.

A TCL 65C825 lehetővé teszi a Hands-Free Google Asszisztenshasználatát: kéz nélküli és egyszerű hozzáférés a szórakozáshoz

A Google Asszisztenssel kombinált Hands-Free Voice Control igazán intelligens és kényelmes megoldást kínál. A Google Asszisztens* szolgáltatás már a TCL 65C825 Android TV beépített részét képezi. Készen áll arra, hogy segítsen neked a többfeladatú munkavégzésben, a tartalom- és információkeresésben, valamint az intelligens otthon működtetésében. Így például fantasztikusan egyszerűvé válik a videók keresése a YouTube-on,amelyetmég a kicsik is értékelni fognak, akiknek még az ábécét sem kell ismerniük a kereséshez. Csak ki kell mondaniuk kedvenc meséjük nevét, például "Bogyó és Babóca", és a TCL 65C825 készüléken keresztül máris lejátszhatják a Youtube-ról származó meséket.

* Hands-Free Voice Control és a Google Asszisztens nem minden régióban és nem minden nyelven érhető el.

A TCL 65C825 a Magic Camera funkciót kínálvideótelefonálási lehetőséggel a Google Duo segítségével

A TCL 65C825 tévé csomagja mágnesesen rögzíthető kamerát tartalmaz, így élvezheted a videótelefonálás kényelmét, valamint a minőséget, hála az 1080p felbontásnak és a széles betekintési szögeknek. A Google Duo* videóhívások ingyenesek, és a széles látószögű kamerának köszönhetően az egész család részt vehet bennük. Így a TCL 65C825 nagy képernyőjén tarthatod a kapcsolatot a szeretteiddel. Magán- és csoportos hívások egyarántelérhetők.

*Google-fiókkal történő bejelentkezést igényel.

Works with Alexa

Az Amazon Alexa egy felhő- és hangalapú asszisztens szolgáltatás, amely folyamatosan fejlődik és új dolgokat tanul. Alexa lejátssza a zenét, lekérdezi a legfrissebb híreket, az időjárás-előrejelzést, megváltoztatja a csatornát vagy a hangerőt a TCL 65C825 TV-n, és vezérli az intelligens otthonodat.

*Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközökkel, köztük az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) készülékekkel vezérelje a tévét.

A TCL 65C825 által nyújtott prémium magától értetődik

A TCL 65C825 egy igazán nagyszerű darab. A prémium keret nélküli kialakítást a fémes anyagok használata emeli ki, amelyek fényűző érzést és nagyobb tartósságot biztosítanak. A TCL 65C825 minden belső tér büszkesége lesz. A TCL 65C825 középen elhelyezett fémállványt használ, így még a nagyméretű tévé is könnyen elhelyezhető az otthonod keskenyebb típusú bútorain. A TCL 65C825 tökéletes harmóniában ötvözi az eleganciát és ateljesítményt.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Komponens, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146,7 cm
Magasság 91,7 cm
Mélység 33,6 cm
Magasság talp nélkül 85 cm
Mélység talp nélkül 5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 117,7 cm
Tömeg 29,3 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Ezüst

Audió

Hangszóró típusa Soundbar
Kód:  WK690f3a4c
Termékszám:  65C825
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10