Oldal frissítése

65" Samsung UE65NU7092

4,8 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung UE65NU7092

A különböző műsorok maximális élvezetéhez szükséges egy olyan TV, amelyik kiemelkedő minőségű képet nyújt és gazdag funkcióválasztékkal rendelkezik. A teljes értékű, 65 " méret a(z) Ultra HD 4K felbontással közösen pont ideális a nagyobb szobákba. A páratlan, 4K felbontás abszolút sima és mély képet kínál. Az LCD LED technológia nagy teljesítményű diódákkal biztosít hosszú pixel élettartamot a képernyő teljes felületén. A Smart TV technológia számtalan lehetőséget kínál az okostelefonnal való kommunikáció révén.

A(z) 65" Samsung UE65NU7092 TV fontos előnyei

  • Mindig éles és finom kép a 4K felbontásnak hála
  • A(z) HDR dinamikus tartomány páratlan dinamikát és természetesebb renderelést garantál
  • 50 Hz frissítési gyakoriság a sima kép érdekében
  • 65" képátló
  • HbbTV funkció, amelynek használatával az adott csatorna műsorai, korábbi TV-műsorok, vagy akár különböző alkalmazások listájáról válogathatunk
  • A gaming mód redukálja a képernyő válaszidejét, miközben játszol, ennek következtében abszolút mértékben követhetsz mindent, ami a játékban történik
  • WiFi-funkció az egyszerű internetcsatlakozáshoz
  • A DLNA multimédia protokoll leegyszerűsíti a külső tartalmak lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lehet majd földi sugárzású TV-adást nézni

A(z) Samsung TV rendkívüli képminősége

Nem szeretnéd kevesebbel beérni, mint a legjobb képminőséggel? A(z) 65" Samsung UE65NU7092 kristálytiszta megjelenítésével épp neked készült. A 4K megjelölés négyszer annyi ún. képpontot jelent a panelen az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Azaz a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magasfokú részletességet eredményez. Még ha közelebb ülsz sem lesz homályos a kép, teljesen éles marad. A finom képet egyre több tartalomnál élvezheted. Még a kisebb felbontásban felvett klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a készülék, amivel a képük kicsit finomabbá válik. A nagy felbontás gyakorlati hatása a legkülönbözőbb alkalmazások gördülékenyebb működése, mivel ezeknek a televízióknak erősebb a hardvere.

A(z) 65" Samsung UE65NU7092 csatlakoztathatósága és egyéb hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tuner segítségével műholdas jelek feldolgozására is képes, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. Kábeles adás esetében a(z) 65" Samsung UE65NU7092 ún. DVB-C tuner segítségével lehet csatlakoztatni. Számtalan smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez hagyományos kábellel csatlakoztatható a készülék. Ha leszámolnál a kábelekkel, a televíziót a hálózathoz csatlakoztathatod vezeték nélkül, WiFi használatával is. Csakúgy, mint a számítógépen, a különböző szolgáltatások és alkalmazások mellett klasszikus netes környezet is elérhető. Közkedvelt és praktikus funkció a külső meghajtók kezelésének képessége USB porton keresztül.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,75 cm
Magasság 88,74 cm
Mélység 31,73 cm
Magasság talp nélkül 83,73 cm
Mélység talp nélkül 5,97 cm
Tömeg 25,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR182e10d
Termékszám:  UE65NU7092UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15