Oldal frissítése

65" Samsung UE65KS9502

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung UE65KS9502

Šikovná platforma Tizen

Tizen platform

A Tizen operációs rendszer növeli a következő szintre emelei az okos TV-k teljesítményét, villámgyorsan, gyors hozzáféréssel a TV-műsorokhoz és minden alkalmazáshoz. Beleértve a Voyót vagy az HBO-t is.

Čtyřjádrový procesor

Nagyobb sebesség

A Samsung Smart TV belsejében egy nagyon erős négymagos processzor fut, és a parancsokat és az alkalmazásokra adott válaszokat gyakorlatilag egy pillanat alatt végrehajtja.

egyszerű megosztás obsahu

Egyszerű megosztás

Képek, videók és zenék áttöltése mobiltelefonodról és PC-édről a Smart Smart TV-re mostantól gyerekjáték lesz a Samsung Smart View segítségével. Hihetetlen konvergencia és egyszerű csatlakoztathatóság mellett a legtöbb személyes mobileszközön működik.

4K obraz v luxusním podání

Minden részlet élvezhető lenyűgöző 4K felbontású

A Samsung Prémium 2016 sorozat prémium televíziójaival páratlan képminőséget biztosít az új Quantum Dot kijelzővel. Ez az ultramodern kijelző a világ első, nem-kadmiummentes kijelzője, amely a valóságnak megfelelő képminőséget nyújt csodálatos fényerővel, kivételes kontraszttal és a legélethűbb színekkel, amiket valah is láttál. A Premium High Fynamic Range (HDR) funkciót is támogatja, amely legalább 1000 hüvelyknyi HDR-t világít meg, hogy nagyobb kontrasztot biztosítson a képernyő fényerejének és sötét foltjának.

Prohnutý design bez rámečků

Vedd körül az érzékeidet

A TV fantasztikus kialakításában rögtön megmutatkozik, milyen hatása is van a mindenféle keret feltűnő hiányának. A televízió képe minden szögből nagyon látványos, jól látható, és a néző könnyedén és gyorsan megtalálhatja kedvenc programját vagy tartalmát az intelligens menüben. A Samsung ívelt TV lágy görbülete lehetővé teszi, hogy a jelenet középpontjába kerülj, szélesebb látószöget, és nagyobb tévénézési távolságot is biztosítva .

Precision Black Pro

Nézz képeket kivételes minőségben

A Precision Black Pro technológia rendkívül magas kontrasztaránnyal és Local  Dimming technológiával rendelkezik, amely szabályozza a LED-es háttérvilágítás intenzitását a képernyő különböző területein, így a fekete jelenet mélységesen sötét és fehér jelenet meglepő káprázatosan fényesen ragyogó lesz.


Főbb jellemzők

  • Páratlan képminőség egy új kijelző, a  Quantum Dot segítéségvel, ami 4K felbontást biztosít.
  • Keret nélküli képernyő.
  • Lenyűgöző 360 fokos kialakítás kompromisszumok nélkül.
  • Képminőségi index: PQI - 2700.
  • Vadonatúj Smart Hub, amely megkönnyíti a hozzáférést a kedvenc tartalmaidhoz.
  • A DVB-T2 tuner készen áll a TV-jel fogadására.
Samsung UE65KS9502
Lepší kontrast

Jobb kontraszt a vizuális élmény érdekében

Optimális kontraszt, szín és élessgh: az UHD Dimming technológia igazán lenyűgöző képminőséget biztosít. A meglévő Micro Dimming technológiához képest nagyobb részletgazdagságot kap a kép, és olyan élményt nyújt, mint korábban soha.

Növeli a felbontást az élénk képekhez

A Samsung UHD Picture Engine technológiája közel-UHD felbontást kínál az alacsony felbontású, streametl tartalmakhoz. A kedvenc tartalmaid első osztályú, megbízható minőségűvé alakításához innovatív 4 lépéses folyamatot használ.

Vylepšení obrazu
Zábavné aplikace

Egyszerű és gyors vezeték nélküli kapcsolat

Az integrált vezeték nélküli LAN lehetővé teszi, hogy az intelligens TV-t az internethez kösd mindenféle kesze-kusza kábelek nélkül. A hatékonyabb kapcsolatnak köszönhetően igazából élvezheted a TV kivételes megjelenését.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,16 cm
Magasság 91,53 cm
Mélység 36,61 cm
Magasság talp nélkül 83,3 cm
Mélység talp nélkül 11,59 cm
Tömeg 28,2 kg
VESA felfüggesztés 400×400
Kód:  WR185y8
Termékszám:  UE65KS9502TXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10