Oldal frissítése

65" Samsung UE65DU8072

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szuper ár
319 900 Ft

65" Samsung UE65DU8072

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű Samsung Samsung Crystal UHD televízió. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung UE65DU8072 TV alapvető tulajdonságai

  • A lenyűgöző Samsung Samsung Crystal UHD sorozatú televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Edge LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen Samsung TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén helyezkednek el, ezáltal érdekes választás azok számára, akik inkább a vékonyabb TV kialakítást kedvelik.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, amelynek köszönhetően még világos helyiségekben is élvezhető lesz a filmezés. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely biztosítja, hogy a képernyő világos és a kép tiszta lesz.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően.

Televízió 65
Televízió 65

Válj profi játékossá ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A fejlett gamer mód, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Ez a remek Samsung televízió kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

Korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Tizen smart TV sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Bixby. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a remek Samsung LCD LED TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Az integrált webkamera segítségével részt vehetünk videóhívásokban, arcfelismerő alkalmazásokat használhatunk, illetve kipróbálhatunk sok egyéb funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

86,96 × 145,09 × 28,18 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,19 × 2,57 cm (ma×mé)

Tömeg:

28,3 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,09 cm
Magasság 86,96 cm
Mélység 28,18 cm
Magasság talp nélkül 83,19 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 108,55 cm
Tömeg 28,3 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175g5
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  UE65DU8072UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10