Oldal frissítése

65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN

Ingyenes
szállítás boltjainkba
327 290 Ft

65" Samsung UE65CU8572 + Samsung HW-T420/EN

Szeretnél otthonodban olyan nagyszerű filmes hangulatot teremteni, mint amilyen a moziban vesz körül? Akkor egy Samsung TV a Samsung Crystal UHD sorozatból minden igényt kielégíthet. Kiváló vizuális élményben lesz részed a LED technológiának és a támogatottHDR10+ és HLG formátumoknak köszönhetően. A gyors jelenetek szerelmesei a panel 50 / 60 Hz-es frissítési gyakoriságának hála ugyancsak örülhetnek. A játékmód (GAME MODE) és Cloud gaming minden szenvedélyes gamert lázba hoz. A Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert használja, kialakítását pedig igazán elegáns formatervezés egészíti ki. A televízió megjelenését a fekete szín teszi teljessé. A TV falra rögzítéséhez használj 400x300 mm méretű VESA konzolt. A távirányító a termék tartozéka.

Televízió 65
Televízió 65

A 65" Samsung UE65CU8572 TV főbb előnyei

  • Azt a csodálatos filmes hangulatot, amelyet csak a mozilátogatók ismernek, a Samsung Samsung Crystal UHD TV-sorozata képes elhozni az otthonodba
  • A LED technológia és a támogatott HDR10+ és HLG formátumok lenyűgöző vizuális látványt nyújtanak
  • A gyors jelenetek kedvelőit az 50/60 Hz-es frissítési frekvencia fogja elkápráztatni
  • Élvezd a részletgazdag,4K Ultra HDfelbontásta 65 hüvelykes képernyőn
  • A Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja
  • A HDR funkciót is élvezheted
  • A népszerű intelligens funkciók közé tartozik az intelligens vezérlő és a webböngésző is
  • A további népszerű funkciók közé tartozik a mozgáskövető hang
  • Válogatott filmek és sorozatok a legnépszerűbb szolgáltatásokból, mint a Canal+, az Xbox Game Pass és a Vodafone TV kínálata is elérhető

A kivételesen éles kép Téged is meglep majd

Dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65 hüvelykes képátlón. A Samsung TV-k a nagy számú pixelnek köszönhetően lehetővé teszik, hogy a kép nagyon részletesen érzékelhető legyen.A 4K jelölés négyszer több megjelenítési pontot jelent a klasszikus Full HD felbontáshoz képest. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, ami lehetővé teszi az összes film és program hibátlan átvitelét kivételes élességgel és minőségromlás nélkül.

Televízió 65
Televízió 65

LED-es kijelző az intenzív és élethű színek által nyújtott egyedülálló élményéért

A LED TV technológia fantasztikus látványt nyújt. A LED-kijelző nagy fényerőt biztosít, ami filmnézéskor még jól megvilágított helyiségekben is előnyt jelent. Az LCD panel mögött elhelyezett LED-eket használva világos és tiszta képet biztosít.

A TV a HDR formátumokkal is kompatibilis

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek még jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyaránt. Ez pontosabban maga aHDR10+ és HLG technológia . A HDR10+ a kép fényerejének dinamikus változását jelenti minden egyes képkockánál.

Televízió 65

Győzz le minden ellenfelet a játékokban a Samsung TV-nek hála

A beépített játékfunkciókkal előnyt élvezhetsz a versenytársaiddal szemben. Játék közben a hangsúly a kiváló grafikán, az azonnali reakciókon és az rövid válaszidőn van. A játékmód(GAME MODE) és a Cloud gaming igazán szórakoztatóvá teszi a játékot. A Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a játékok zökkenőmentes és pontos megjelenítését, és még a legigényesebb gamereket is kielégíti.

Az operációs rendszer korlátlan szórakozási lehetőségeket kínál

A Tizen Smart TV repertoárjában olyan funkciókat is találsz, mint például a Bixby. Az összes csatlakoztatott eszközt kényelmesen vezérelheted egyetlen intelligens távirányítóval. Csak nyomj meg egy gombot, és kedvenc streaming szolgáltatásod megjelenik a TV képernyőjén.

Használd a Samsung TV összes intelligens funkcióját

A TV-vel könnyedén megnyithatsz egy webböngészőt is. Böngésszen az oldalak között közvetlenül a TV képernyőjén. Használja ki az intelligens funkciókat internetes tartalmak megtekintéséhez, információkereséshez, videók lejátszásához, online tartalmak streameléséhez, közösségi médián keresztüli kommunikációhoz és még sok máshoz.

Használd ki a fejlett multimédiás funkciók előnyeit

A Samsung LED TV multimédiás funkcióival Téged is elkápráztat majd. Ha már nincs kedved tévézni , csatlakoztass külső USB-meghajtót vagy flash meghajtót, és játszd le a saját tartalmaidat.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely az audiotér határait feszegeti. A fejlett hangfeldolgozásnak és a stratégiai hangszóró-elhelyezésnek köszönhetően az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményt élvezhess közvetlenül a TV készüléken. Az OTS vagy az objektumkövető hang nyomon követi a képernyőn lévő objektumok mozgását, és dinamikusan beállítja a hangsávokat, hogy úgy érezhesd, a hang közvetlenül az objektumból jön. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben bevonja a nézőt a történetbe vagy a zenei élménybe.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség minden játékrajongó számára, aki a játékok széles választékához szeretne hozzáférni közvetlenül a Samsung TV-jén. Mindössze annyit kell tenni, hogy csatlakozni kell az internethez, és aktív előfizetéssel kell rendelkezni a szolgáltatásra, hogy elkezdhess játszani anélkül, hogy játékokat kellene letöltened vagy Xbox játékkonzolt kellene vásárolnod. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legmenőbb címekhez. Ezt az újítást a Samsung az Xbox Game Pass szolgáltatással és a távoli játékot lehetővé tevő felhőtechnológiáival való exkluzív együttműködésben kínálja.

Méret:

89,75 x 145,17 x 29 cm (Ma × Szé × Mé)

Méretek alap nélkül:

83,23 x 2,57 cm (h x sz)

Tömeg:

21,7 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3x

USB:

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Bemenetek és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2.0, digitális optikai/digitális audiokimenet és CI / CI+

Gazdag hangzás erőteljes basszussal

A 2,1 csatornás Samsung HW-T420 soundbar hangolt sztereó hangszórókkal és passzív 6,5" -es mélynyomóval rendelkezik, aminek köszönhetően gazdag hangzást biztosít erőteljes basszussal, amely teljesen körülvesz majd Téged. A Samsung HW-T420 soundbart vezeték nélkül csatlakoztathatod a TV-hez, laptophoz vagy mobileszközhöz az integrált Bluetooth interfészen keresztül, és bonyolult telepítés nélkül azonnal használhatod is.

A Samsung HW-T420/EN soundbar főbb jellemzői

  • Teljesítmény: 150 W
  • Bluetooth 4.2 vezeték nélküli kapcsolat
  • Dolby Digital technológia
  • Adaptív audio technológia
  • Passzív kábeles mélynyomó
  • USB, optikai bemenet
  • Wireless surround kit támogatása
  • A TV és a soundbar egy távirányítóval vezérelhető
  • Fali konzol

Egyetlen távirányító

Többé nem kell több távirányítót használnod. A Samsung TV távirányítójával könnyedén vezérelheted a Samsung HW-T420 soundbar fő funkcióit, például be- és kikapcsolását, a hangerő beállítását vagy a hangeffektusok aktiválását.

Különböző tartalmakhoz optimalizált hangzás

A Samsung HW-T420 soundbar automatikusan elemzi a hangforrást, és az adott tartalomnak megfelelően optimalizálja a kimenetet. Kényeztesd magad a sportmérkőzésekre, kasszasiker filmekre, zenei programokra vagy a beszédre optimalizált hangzással további beállítások nélkül.


A Samsung HW-T420 optimalizált játékmódot kínál

Csatlakoztasd a konzolt a TV-hez, és a Samsung HW-T420 soundbarnak köszönhetően élvezd kedvenc játékaidat lenyűgöző hangeffektusokkal. Az automatikus beállítások az adott tartalomnak megfelelően optimalizálják a hangot. Az áthallás-kioltó technológia kiküszöböli a nem kívánt zajt, hogy tökéletesen tiszta hangzást érjen el a megfelelő irányból, ami előnyt jelent a győzelem felé vezető úton.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók Okos távirányító, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,17 cm
Magasság 89,75 cm
Mélység 29 cm
Magasság talp nélkül 83,23 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Tömeg 21,7 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fekete
Kód:  BUNWR176g51
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  BUNWR176g51
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20