Oldal frissítése

65" Samsung UE65CU7172

4,7 48 értékelés
Leárazás -5 %
189 890 Ft 199 990 Ft

65" Samsung UE65CU7172

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Samsung Samsung Crystal UHD TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert kapta, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung UE65CU7172 TV legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen Samsung Samsung Crystal UHD sorozatú TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerre támaszkodik
  • Edge LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb közkedvelt funkciói: mozgáskövető hang
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint Canal+ és Xbox Game Pass

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Eme Samsung tévé a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. Az Edge LED technológia értelmében, a LED diódák csak a képernyő szélén kaptak helyet, ezáltal érdekes választás azok számára, akik inkább a vékonyabb TV kialakítást kedvelik.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely biztosítja, hogy a képernyő világos és a kép tiszta lesz.

HDR formátum támogatás

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően.

Televízió 65
Televízió 65

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód és Cloud gaming funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Ezen Samsung televízió Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes smart tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az intelligens funkciók segítségével böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ezzel a funkcióval lehetőségünk lesz felfedezni olyan részleteket, amelyek a hagyományos videókban rejtve maradnának.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a nagyszerű Samsung LCD LED televízió biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

90,7 × 144,9 × 28,2 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

83 cm

Tömeg:

21 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 144,9 cm
Magasság 90,7 cm
Mélység 28,2 cm
Magasság talp nélkül 83 cm
Tömeg 21 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WR176g3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UE65CU7172UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20