Oldal frissítése

65" Samsung UE65CU7092

214 690 Ft

65" Samsung UE65CU7092

 A 65"-es Samsung UE65CU7092SMART LED TV világos, tiszta színei 4K-ban elevenednek meg

A Samsung TV soha nem látott színskálája

A PurColor technológiának köszönhetően a Samsung UE65CU7092 SMART LED TV nézése közben olyan valósághű akcióknak lehetsz tanúja, mintha te lennél a nézett történet főszereplője. Hihetetlenül gazdag színspektrumot biztosít.

A kiváló 4K felbontás titka

Még a régi filmklasszikusok is modern felbontást kapnak az innovatív 4K felskálázással, amely egy intelligens és fejlett algoritmusnak köszönhetően bármilyen tartalmat képes modern 4K felbontásra hozni, függetlenül az eredeti forrástól. Az erőteljes Crystal Processor 4K ezután az egész készülék legsimább és legzökkenőmentesebb működését biztosítja a zavartalan, szórakozással teli filmnézős estékhez.

A Samsung UE65CU7092SMART LED okostévé mindig a szolgálatodban áll

Nyomon követheted az összes streaming platformot, amellyel rendelkezel, és időt takaríthatsz meg a megfelelő film, tévéműsor, videó vagy más tartalom kiválasztásával. A Samsung praktikus okostévé segédje nemcsak a keresést, hanem az egyes szolgáltatások, például az O2 TV, a T-Mobile TV, a Dramox és más elérhető szolgáltatások kezelését is megkönnyíti. Így minden áttekinthető lesz, egy helyen.

Tedd élvezetesebbé az életedet a Samsung SMART LED TV-vel

Tedd könnyebbé az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével végső áttekintést kaphatsz okoskészülékeidről. Vezérelj mindent a mosógéptől a világításig a Samsung Crystal UHD TV nagy képernyőjéről egy áttekinthető kezelőfelületen - mindezt egyszerűen és intuitív módon.

A Samsung UE65CU7092SMART LED okostévé fokozott érzékenysége az intenzívebb színekért és mélységért

Hiteles képek, még nagyobb figyelmet fordítva a részletekre az egyes felvételeknél. Az innovatív képkontraszt-javító technológia minden egyes jelenetben feltárja az egyes szegmenseket, és azonnal olyan minőségi színvonalra állítja őket, hogy a szemed még nagyobb mélységet és szélesebb színspektrumot érzékelhessen a képernyőn.

Precíz részletmegjelenítés nagy dinamikatartománnyal

Fedezd fel a rejtett részleteket még a legsötétebb jelenetekben is! A nagy dinamikatartomány biztosítja, hogy még a képernyő sötét területein is gyönyörűen megjelenített kontúrokat láthass, akárcsak a való életben. A Samsung UE65CU7092 SMART LED HDR TV képes a nagyobb kontrasztú jelenetek kezelésére, és sokkal több mélységet kölcsönöz az egyes képeknek. Ugyanakkor növeli a színskálázást, így a színek gazdag tárházát élvezheted a tévéképernyőn.

Játssz a Samsung UE65CU7092SMART LED tévén, konzol nélkül

Szeretnél játszani kedvenc videojátékaiddal, de nincs játékkonzolod vagy nagy teljesítményű PC-d? Ne ess kétségbe! Az Xbox Game Pass tagsággal és az integrált alkalmazással egyedülálló módon, a készülék nélkül is beléphetsz a népszerű kasszasikerek és újdonságok világába. Lazíts több száz nagyszerű játékcímmel!

Csak egy gyönyörűen tiszta és egyenletes Samsung TV-kép

Nem számít, hogy kedvenc játékodban küzdesz vagy a legújabb akciófilmet nézed - a Motion Xceleratorral kristálytiszta, részletgazdag képekre számíthatsz. A funkció automatikusan megbecsüli és kompenzálja az egyes képkockákat a tartalom forrásának megfelelően, és feljavítja azok minőségét. Az alacsony késleltetési üzemmód (ALLM) a gyönyörűen sima, szakadozás és elmosódás nélküli jelenetek mellett sokkal nagyobb kontrollt biztosít a képernyőn zajló események felett, alacsony bemeneti késleltetés mellett.

A Samsung UE65CU7092SMART LED képe és hangja harmonikus szimbiózisban

Élvezd a teljesen új szintre emelt szimfonikus zenekart, az akció-thrillert vagy a térhatású hangzással sugárzott sportműsorokat! A mozgáskövető hang (OTS Lite) pontosan megfelel a képernyőn megjelenő akciónak, így egy pillanat alatt az akció részévé válhatsz.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Vodafone TV
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,4 cm
Magasság 89,1 cm
Mélység 26,2 cm
Tömeg 16,7 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Kód:  WR176g2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  UE65CU7092UXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10