Oldal frissítése

65" Samsung UE65AU7022

4,3 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung UE65AU7022

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek Samsung televízió. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung UE65AU7022 TV fontosabb jellemzői

  • A csodálatos Samsung televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel van ellátva
  • Edge LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Picture quality indexe 2000 PQI
  • Dolby Digital Plus biztosítja a mozis hangélményt
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV és okos távirányító
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Canal+, Telly, Apple TV és Xbox Game Pass

Lenyűgözően éles kép

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung TV köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén kaptak helyet, így megnyerő lehet azok számára, akik előnyben részesítik a vékonyabb TV kialakítást.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen LCD LED technológiát használó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, ami hozzájárul a kellemes filmezéshez még világos szobában is. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely garantálja a világos képernyőt és a tiszta képet.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HLG. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index segítségével mérjük, melynek értéke jelen esetben 2000 PQI.

Válj top gamerré ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A fejlett gamer mód funkcióval felejthetetlenné válik a játék. Ez a nagyszerű Samsung TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes okos funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett Samsung LCD LED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

91,58 × 144,75 × 30,85 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

72,11 × 8,11 cm (ma×mé)

Tömeg:

19,6 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Canal+, Telly, Apple TV, Xbox Game Pass, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 144,75 cm
Magasság 91,58 cm
Mélység 30,85 cm
Magasság talp nélkül 72,11 cm
Mélység talp nélkül 8,11 cm
Tömeg 19,6 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR178g1
Termékszám:  UE65AU7022KXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10