Oldal frissítése

65" Samsung The Terrace QE65LST7TG

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -36 %
1 249 990 Ft 1 960 390 Ft

65" Samsung The Terrace QE65LST7TG

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor biztos jól jönne neked ezen Samsung Samsung Lifestyle TV TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és Ideal for PlayStation 5 kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Ezen Samsung Smart TV és Kültéri TV a fejlett Tizen operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung The Terrace QE65LST7TG TV főbb tulajdonságai

  • Eme Samsung Samsung Lifestyle TV sorozatú televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV és Kültéri TV a modern Tizen operációs rendszerre támaszkodik
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Egyéb funkciók HDR és Local Dimming
  • Képfeldolgozási indexe 4400 CMR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Vodafone TV

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Eme Samsung TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció gondoskodik a háttérvilágításról. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem befolyásolja jelentősen a kép világos részeit.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen QLED technológiát használó TV hihetetlen látványt nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával rendelkezik, amely hihetetlenül valósághű képet jelenít meg, páratlanul széles színspektrummal fűszerezve. Akkor is nagyszerű képet kapunk, ha világos szobában vagy oldalról nézzük a képernyőt.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index jelzi, melynek értéke jelen esetben 4400 CMR.

Televízió 65

Válj top gamerré ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium és ideal for PlayStation 5 funkcióval felejthetetlenné válik a játék. A VRR technológia lehetővé teszi, hogy a játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül fussanak, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia garantálja a minimális válaszidőt. Ez a nagyszerű Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Használd ki a modern Samsung televízió összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így a videót bármilyen perspektívából nézhetjük. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a klasszikus videóban rejtve maradnának.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett Samsung QLED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Szélesség:

146,63 cm

Talp nélküli méretek:

85,11 × 5,98 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

38,9 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV, Kültéri TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 146,63 cm
Magasság talp nélkül 85,11 cm
Mélység talp nélkül 5,98 cm
Tömeg 38,9 kg

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  WR176o35
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65LST7TGUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10