Oldal frissítése

65" Samsung The Frame QE65LS03D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
499 900 Ft

65" Samsung The Frame QE65LS03D

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Samsung Samsung QLED TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10 és HDR10+ szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 40W-os hangszóró felel. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A fali tartó és a távirányító a csomag része.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung The Frame QE65LS03D TV legfontosabb tulajdonságai

  • A csodálatos Samsung Samsung QLED sorozatú televíziónak köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10 és HDR10+ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • Azért, hogy nagyszerű hangzásban legyen részünk, 40W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert támogatja
  • Dual LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Kivételesen éles képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen Samsung TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely nagy élességet garantál. A Dual LED technológia különböző típusú LED-eket kombinál a jobb háttérvilágítás, szélesebb színtartomány és jobb kontraszt érdekében.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a tökéletes látványért

Ülj le a TV képernyője elé, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy feszültséggel teli thriller alkotói forgatták. Pontosan ez az a kép, amire számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a remek 65" Samsung The Frame QE65LS03D QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes élményről otthonodban.

HDR formátum támogatás

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10 és HDR10+. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően.

Televízió 65
Televízió 65

Légy top játékos ezzel a lenyűgöző Samsung TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Köszönhetően a VRR technológiának biztosítva van a játékok gyönyörű és sima futása, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ezen Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ez a remek Tizen okos TV sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb nézők számára. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a fejlett Samsung televízió összes okos tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal minden irányból meg tudjuk tekinteni a videót. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

Az ideális TV mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5 és WiFi 5. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben.

Televízió 65
Televízió 65

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a fejlett Samsung QLED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális szkennelési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Az integrált webkamerával lehetséges a videóhívások kezdeményezése, arcfelismerő alkalmazások használata, és így tovább.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

86,89 × 145,68 × 26,09 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,19 × 2,49 cm (ma×mé)

Tömeg:

34,5 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,68 cm
Magasság 86,89 cm
Mélység 26,09 cm
Magasság talp nélkül 83,19 cm
Mélység talp nélkül 2,49 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 107,68 cm
Tömeg 34,5 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 40 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma Fali tartó

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175o3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65LS03DAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10