Oldal frissítése

65" Samsung The Frame QE65LS03A

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung The Frame QE65LS03A


A Samsung The Frame QE65LS03A galériaszerű élményt kínál


Samsung The Frame QE65LS03A multifunkciós TV

A Samsung Frame QE65LS03A tévéjével otthonodba varázsolhatod a világ művészeti galériáit. A tévé minimalista kialakítása nemcsak tökéletesen illeszkedik a térbe, hanem fel is dobja azt, kedvenc műalkotásaiddal és fotóiddal gazdagítva. A Samsung The Frame QE65LS03A vékony profiljával, egyszerű görbületeivel és a tökéletes falhoz simulás képességével kápráztat el, akár egy valós falikép. A valódi képkerettel ellentétben azonban sokkal többet kínál.



Az ízlésedet figyelembe vevő keret

A minimalizmus kedvelői élvezni fogják a Samsung The Frame QE65LS03A TV modern keretének egyszerű vonalait, amelyekben kiemelkedik a művészi tartalom, a metszett szélek pedig alkalmi eleganciával gazdagítják otthonodat. Még a belső tér felújítása sem jelent problémát - a Samsung The Frame QE65LS03A keret cseréje egyszerű és gyors, köszönhetően a szélén lévő praktikus mágneseknek.



A Samsung The Frame QE65LS03A úgy simul a falhoz, mint egy kép

A csomagban található speciális Slim Fit fali tartónak köszönhetően a Samsung The Frame QE65LS03A TV-készülék igazi képkeretként illeszkedik a falra. Miután megtaláltad számára a tökéletes helyet, a kijelző szögét is könnyedén beállíthatod az ízlésed szerint. Akár függőlegesen is felfüggesztheted, álló módban, hogy megfeleljen függőleges művészeti alkotásoknak vagy fényképeknek.


A kusza kábelek már a múlté

A Samsung The Frame QE65LS03A TV  a kábelrendszerezéshez két elegáns megoldást kínál. Az átlátszó One Invisible Connection kábel tovább hangsúlyozza a The Frame TV minimalista megjelenését, és akár 15 méter hosszúságot kínál az eszközök csatlakoztatásához. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározd a külső One Connect Box helyét, amely okosan elrejti az csúnya kábeleket. Mindezt a csomag részeként kapod meg, a még otthonosabb megjelenés érdekében.



A Samsung The Frame QE65LS03A házimozit és kiállítást biztosít egyben

Kedvenc sorozatod vagy privát galéria otthonodban? Kapcsold a Samsung The Frame QE65LS03A készülékét Art módba, amely azonnal megidézi a világhírű alkotások látványos kiállításának hangulatát. A szokásos képekkel ellentétben azonban szabadon válthatsz a képek között. Ezenkívül az Art Store korlátlan választékát kínálja több mint 1400 műalkotásból, a híres festményektől a modern fényképekig.

A Samsung The Frame QE65LS03A alacsony fogyasztású

A remekműveknek nagyszerű megvilágításra van szükségük, hogy a finom, pontos részletek teljes mértékben kitűnjenek. Ezért a Samsung The Frame QE65LS03A TV beépített környezeti fény-érzékelővel rendelkezik, amely folyamatosan beállítja a kijelző fényerejét a környezetnek megfelelően. Ezenkívül a képernyő automatikusan bekapcsol, amikor emberi jelenlétet észlel, egyébként pedig kikapcsol. Ez kíméli a környezetet és az energiaköltségeket.


Készítsd el saját galériádat a Samsung The Frame QE65LS03A TV-vel

Hagyd, hogy egy pillanat alatt elvarázsoljanak legszebb élményeid. Az okostelefon vagy az USB flash meghajtó segítségével egyszerűen feltöltheted személyes fényképeidet, és körülveheted magad legszebb emlékeiddel. A galéria tárhelye most 16 GB belső memóriát kínál, így könnyebben feltölthetsz akár nagyobb felbontású képeket is.

A Samsung The Frame QE65LS03A valóban élénk képet mutat

Fedezd fel a kedvenc jeleneteid lélegzetelállító részletgazdagságát. A Samsung The Frame QE65LS03A televízió Quantum Dot képalkotó technológiával büszkélkedhet, amely biztosítja a 100%-os színtelítettséget, a páratlan színeket és textúrákat illetve a valóban részletes képvilágot, bármilyen szögből is nézed a képernyőt.


A Samsung The Frame QE65LS03A TV  fejlett processzort kínál mesterséges intelligenciával

A Samsung által kifejlesztett, kifinomult Quantum Processor 4K a legkorszerűbb mesterséges intelligenciával gazdagodott, amely folyamatosan tanul és adaptálja a képet és a hangot a maximális megtekintési élmény érdekében. 30 év fáradhatatlan teljesítményjavulás után biztos lehetsz benne, hogy a legjobb audiovizuális élmények várnak rád.



A Samsung The Frame QE65LS03A okos vezérlése

Ami valaha a jövő zenéjének hangzott, mára valósággá vált. Már nem kell elemeket keresgélned, a One Remote tápellátását napelemek szolgáltatják, és ez lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök megbízható vezérlését. A Samsung The Frame QE65LS03A TV automatikusan felismeri külső eszközöket is, amelyek közvetlenül a csatlakozás után állnak rendelkezésedre.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,68 cm
Magasság 86,89 cm
Mélység 26,09 cm
Magasság talp nélkül 83,19 cm
Tömeg 22,5 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Csomag tartalma Fali tartó

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR178o3
Termékszám:  QE65LS03AAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20