Oldal frissítése

65" Samsung QE65S95C

5 7 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
679 990 Ft

65" Samsung QE65S95C

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Samsung Samsung OLED tévé. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Ezen Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung QE65S95C televízió lényegesebb jellemzői

  • A csodálatos Samsung Samsung OLED sorozatú TV-nek köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint Canal+ és Xbox Game Pass

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Samsung televízió köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció gondoskodik a háttérvilágításról. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nem romlik a világos részek minősége sem.

Televízió 65
Televízió 65

OLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen OLED technológiát használó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. Az OLED kijelző magas kontraszttal, széles látószöggel, gyors válaszidővel és merész színekkel tűnik ki. Egyedileg kapcsolja be és ki az egyes pixeleket, ezáltal a valóban fekete árnyalatokat jeleníti meg. Az OLED kijelző minimális energiafogyasztásra van optimalizálva, mert csak az aktuálisan bekapcsolt képpontok fogyasztanak energiát.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 65
Televízió 65

Légy profi gamer ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval igazi élmény lesz a játék. Köszönhetően a VRR technológiának biztosítva van a játékok gyönyörű és sima futása, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvenciával folyamatos és pontos a mozgás. Ez a remek Samsung televízió hatékony monitorként funkcionál, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Televízió 65

Használd ki a modern Samsung televízió összes okos funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

Az ideális társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. Teljesen mindegy, hol ülsz a szobában, ez a nagyszerű Samsung TV képes felismerni a tartózkodási helyed, és beállítja az audio kimenetet, hogy úgy érezd, mintha közvetlenül a képernyő ülsz.

Televízió 65
Televízió 65

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett Samsung OLED televízió elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

89,4 × 144,4 × 26,8 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli magasság:

82,9 cm

Tömeg:

29 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC és Kettős

Be- és kimenetek:

HDMI 2,1

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Canal+, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,4 cm
Magasság 89,4 cm
Mélység 26,8 cm
Magasság talp nélkül 82,9 cm
Tömeg 29 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma One Connect box, One Connect kábel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR176o92
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65S95CATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20