Oldal frissítése

65" Samsung QE65S95B

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65S95B

Samsung OLED TV az epikus tévéélményért


Mély kontraszt Samsung QE65S95B SMART OLED TV önvilágító LED-ekkel

Dőlj hátra, tompítsd le a fényeket és merülj el a kiváló kép és hang lélegzetelállító szimfóniájában, amelytől nem fogsz tudni elszakadni. A Samsung QE65S95B SMART OLED TV gazdag, élethű színeket, éles részleteket 4K-ban, valamint kivételesen mély feketéket és élénk fehér színeket biztosít a fejlett önvilágító LED technológiának köszönhetően. Élvezheted a mesterséges intelligenciával feljavított videót, a kiváló minőségű hangrendszert és az innovatív funkciókat, amelyek a nézőket és a játékosokat egyaránt leveszik a lábukról.


A 4K kép tökéletesítése

A fejlett Neo Quantum Processor 4K még jobb minőségű képet biztosít. Egy szabványos neurális hálózat helyett 20 neurális hálózatot használva minden egyes jelenet vizuálisan 4K felbontásig szerkeszthető, függetlenül az eredeti forrásjel felbontásától. Élvezz minden moziélményt otthonod kényelmében a legteljesebb mértékben. 

Kép és hang tökéletes harmóniában

Merülj el az akcióban, akár a legújabb filmet nézed, akár kedvenc játékodat játszod. A modern, felső sugárzású hangszórók és a csúcs Dolby Atmos technológia kombinációja olyan térhatású hangzást hoz létre, amely magával ragad. Vedd körül magad dinamikus hangzással, és készülj fel a moziszerű élményre.


Valós idejű fényerő optimalizálás

Kontrasztos jelenetekben, például egy mély éjszakában, amelyet csak egy lámpa erős fénye világít meg, könnyű elsiklani az apró részletek felett. Ezért a Samsung QE65S95B SMART OLED TV-t a fejlett 4K Neural Quantum Processor hajtja, amely valós időben elemzi a tartalmakat, és fokozza a fényerőt, hogy teljes mértékben élvezhesd a merész kontrasztú és jól megvilágított képeket. Az önmegvilágító pixelekkel együtt egyetlen részletet sem fogsz elszalasztani. 

A Samsung QE65S95B SMART OLED TV 3D képmélysége

Mélyítsd el a moziélményt a Samsung beépített Real Depth Enhancer funkciójával, amely a képmélység-javító technológiát használja. Ugyanazon az elven működik, mint az emberi szem - elsősorban a fő tárgyat emeli ki, a környezetet pedig változatlanul hagyja. Ez tökéletesen valósághű képet eredményez.

Sima út a győzelemhez

A Motion Xcelerator Turbo+ funkció segítségével bármilyen ellenséggel könnyedén felveheted a harcot, még rendkívül gyors akciókban is. A 4K és a 120 Hz kombinációjával zökkenőmentes jelenetekre számíthatsz, minimális késleltetéssel, éles képekkel és alacsony válaszidővel.

Tedd élvezetesebbé az életet a Samsung TV-vel

Tedd könnyebbé az életedet otthona automatizálásával, és a SmartThings segítségével végső áttekintést kaphatsz okos készülékeidről. Az OLED TV nagy képernyőjéről a mosógéptől kezdve a világításig mindent vezérelhetsz a letisztult kezelőfelületnek köszönhetően - mindezt egyszerűen és intuitív módon.

Otthoni iroda nagyban

Csatlakozz a Samsung QE65S95B SMART OLED készülékhez okostelefonodon, számítógépeden vagy laptopodon keresztül. A nagy kijelzőn egy kifinomult munkaterületet hozhat létre, ahonnan egy teljesen új komfortzónában dolgozhatsz.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,3 cm
Magasság 89 cm
Mélység 28,8 cm
Magasság talp nélkül 83 cm
Mélység talp nélkül 3,9 cm
Tömeg 26 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Ezüst

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Kód:  WR177o92
Termékszám:  QE65S95BATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15