Oldal frissítése

65" Samsung QE65QN95B

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65QN95B


A Samsung QE65QN95B a valaha volt legerősebb 4K TV


A Samsung QE65QN95B televízió kivételes kontrasztot és valósághű jeleneteket kínál

Menekülj el a szórakozás világába a prémium kategóriás, ultravékony Samsung QE65QN95B Neo QLED TV-vel. Az elegáns formatervezés, a kiváló hangzás és a színek milliárdnyi árnyalata minden alkalommal egyedülálló élményt nyújt. A Quantum Mini LED döntő kontrasztot teremt a legsötétebb és legvilágosabb jelenetekben is. Ennek köszönhetően a Samsung QE65QN95B TV képe még valósághűbbnek tűnik, kivételesen finom részletekkel, amelyek természetes módon vonnak be a cselekménybe.



szépség az egyszerűségben rejlik

A gyönyörű Infinity One minimalista formatervezése természetesen illeszkedik minden otthonba. A hihetetlenül vékony, 15 mm-es profiljával a Samsung QE65QN95B bármely belső térben feldobja a hangulatot, és pont a megfelelő eleganciát adja hozzá.



Abszolút tökéletes 4K kép a Samsung QE65QN95B TV-n

A fejlett Neo Quantum 4K processzor még jobb minőségű képet biztosít. Egy szabványos neurális hálózat helyett 20 neurális hálózatot használva minden egyes jelenet vizuális szerkesztésen megy keresztül 4K felbontásig, függetlenül az eredeti forrásjel felbontásától. Élvezz minden moziélményt maximálisan a Samsung QE65QN95B TV-vel otthonod kényelmében.



A Samsung QE65QN95B TV-n tökéletes harmóniában élvezheted a képet és a hangot

Merülj el az akcióban, akár a legújabb filmet nézed, akár kedvenc játékodat játszod a Samsung QE65QN95B TV-n. A modern, felső sugárzású hangszórók és a legmodernebb Dolby Atmos technológia kombinációja olyan térhatású hangzást eredményez, amely téged is magával ragad. Vedd körül magad dinamikus hangzással, és készülj fel a moziszerű élményre!



A Samsung QE65QN95B minden jelenetben precíz árnyalatokat jelenít meg

A Quantum HDR 2000 gazdag színspektrummal, valósághű részletességgel és dinamikus kontraszttal olyan valósághű képet nyújt, hogy úgy érzed, mintha egyenesen beleléptél volna. A Samsung QE65QN95B fejlett HDR10+ funkcióval rendelkezik, amely az egyes jelenetek színének és kontrasztjának külön-külön történő beállításával képezi le az egyes felvételeket.

3D képmélység

Mélyítsd el a moziélményt a Samsung beépített Real Depth Enhancer funkciójával, amely a képmélység-javító technológiát használja. Ugyanazon az elven működik, mint az emberi szem - elsősorban a fő tárgyat emeli ki, a környezetet pedig változatlanul hagyja. Ez tökéletesen valósághű képet eredményez a Samsung QE65QN95B készüléken.

A Samsung QE65QN95B a tökéletes gaming tévé

Készülj fel a felejthetetlen játékélményre akár 4K felbontásban, bosszantó késleltetés és zavarok nélkül az innovatív Motion Xcelerator Turbo Pro-nak köszönhetően. A Samsung QE65QN95B TV csúcsteljesítményt és éles képet még rendkívül gyors mozgás esetén is a 144 Hz-es frissítési frekvencia és a tanúsított AMD FreeSync Premium Pro technológia biztosítja, hogy minden képkocka hibátlanul szinkronizálódjon a játékeszközzel, akár PC-n, akár játékkonzolon játszol.

Samsung QE65QN95B TV-vel maximálisan feldobhatod az életed

Tedd könnyebbé az életedet otthonod automatizálásával, és a SmartThings segítségével végső áttekintést kaphatsz intelligens készülékeidről. Vezérelj mindent a mosógéptől a világításig Neo QLED TV Samsung QE65QN95B nagy képernyőjéről az áttekinthető felületnek köszönhetően – mindent egyszerű és intuitív módon.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,69 cm
Magasság 90,02 cm
Mélység 29,84 cm
Magasság talp nélkül 82,97 cm
Mélység talp nélkül 1,74 cm
Tömeg 30,4 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Ezüst

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel
Csomag tartalma One Connect box, One Connect kábel
Kód:  WR177o9
Termékszám:  QE65QN95BATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20