Oldal frissítése

65" Samsung QE65QN90C

4,4 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
579 990 Ft

65" Samsung QE65QN90C

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung Neo QLED televízió. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését ezüst szín teszi tökéletessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung QE65QN90C televízió alapvető tulajdonságai

  • Ezen Samsung Samsung Neo QLED sorozatú televízió mozivá varázsolja otthonod
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert támogatja
  • Mini LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • További közkedvelt funkciói: mozgáskövető hang
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Eme Samsung tévé köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Mini LED technológia több száz vagy akár több ezer zónára van felosztva a jobb helyi fényerő-szabályozás és kontraszt érdekében. A helyi fényerő szabályozás-funkció gondoskodik a háttérvilágításról a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem romlik a világos részek minősége sem.

Televízió 65
Televízió 65

Lélegzetelállító látvány egymilliárd színnel – ez a Neo QLED

Ha valósághű, hihetetlenül dinamikus látványt keresel, amely magával ragad, a Samsung Premium Neo QLED TV a megfelelő választás. A Quantum Matrix technológiát kombinálja a Mini LED háttérvilágítással, amely képes az úgynevezett helyi fényerő-szabályozásra. Ennek köszönhetően a képnek csak egy bizonyos része lesz világos, és a sötét területek teljesen elhalványíthatók vagy teljesen kikapcsolhatók. Ennek értelmében a fekete valóban fekete lesz, és a kép dinamikája egy teljesen új dimenziót ér el.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően.

Televízió 65
Televízió 65

Urald az összes játékot ezzel a nagyszerű Samsung TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ezen Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Televízió 65

Használd ki a modern Samsung televízió összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból tudjuk nézni a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a hagyományos videóban rejtve maradnának.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. Nem számít, hol kapott helyet a szobában, ez a lenyűgöző Samsung TV képes érzékelni a tartózkodási helyed, és az audio kimenet beállítása után úgy érzed majd, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Televízió 65

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a fejlett Samsung QLED televízió biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális szkennelési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

89,13 × 144,63 × 27,06 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

82,87 cm

Tömeg:

27,5 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,63 cm
Magasság 89,13 cm
Mélység 27,06 cm
Magasság talp nélkül 82,87 cm
Tömeg 27,5 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Ezüst

Audió

További audió tulajdonságok Mozgáskövető hang

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  WR176o8
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65QN90CATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20