Oldal frissítése

65" Samsung QE65QN900A

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65QN900A


Samsung QE65QN900A - zászlóshajó, amely felülmúlja a többi készüléket


Samsung QE65QN900A részletgazdag képpel és hatalmas kontraszttal

A Samsung QE65QN900A nemcsak lenyűgöző részletgazdagságával remekel, hanem kivételes kontrasztjával is. A Quantum Matrix Technology Pro szabályozza a kép minden egyes részének megvilágítását, ezáltal igazán mély fekete árnyalattal jeleníti meg a kijelző sötét színeit, ugyanakkor az azonos jelenet világos részeit átlag feletti fényerővel ábrázolja a képernyőn. Ennek köszönhetően a Samsung QE65QN900A televízió használata közben tökéletesen kiélvezheted a képernyő egészét annak minden egyes részével.



Mesterséges intelligencia a 8K támogatáshoz

Szeretnéd páratlan minőségben megtekinteni a kedvenc filmjeidet és sorozataidat? A Samsung QE65QN900A Neo QLED 8K televízió hihetetlen 8K felbontással érkezik. A különleges Neo Quantum Processor 8K processzor 16 neurális hálózat adatait használja az elemzéshez, így a megjelenített vizuális tartalom összes részletét még jobbá teszi.



Kivételes színek, kontraszt és fényerő a Samsung QE65QN900A TV-n Quantum HDR 4000-rel

Óriási fényerő, csodálatosan erőteljes, mégis természetes színek és mély kontraszt - ez a Quantum HDR 4000 (HDR10+). A Samsung QE65QN900A okos televízió ezzel a technológiával automatikusan szabályozza minden egyes jelenet színárnyalatát, hogy az pontosan úgy jelenjen meg a képernyőn, ahogyan a rendező megálmodta, így a megjelenített tartalom minden részletét kiélvezheted.



Élvezd a 8K felbontást a Samsung QE65QN900A TV-n

A felbontás határozza meg a kép finomságát és azt a mértékű részletességet, amelyet képes megjeleníteni. A régi Full HD felbontás helyét mára már átvette a 4× finomabb 4K felbontás, azonban a Samsung QE65QN900A televízió még ennél is messzebbre ment, hiszen a 4× simább 8K felbontással büszkélkedhet, amely napjainkban egy lenyűgözően kivételes szabványnak számít. Azért, hogy az alacsonyabb minőségben készített felvételek is élvezhetők legyenek, a Samsung QE65QN900A televízió fejlett képkonvertálást alkalmaz a magasabb felbontás eléréséhez, ez a 8K AI Upscaling. A nagy teljesítményű Neo Quantum Processor 8K processzor fejlett algoritmusokat és mesterséges intelligenciát alkalmaz, amellyel kielemzi és felismeri a jelenetet és ezt követően precízen átalakítja olyan minőségűvé, amely megközelíti a 8K felbontásban rögzített tartalmakét.

Zavartalan nézői élmény a Samsung Smart Neo QLED TV-n

A Samsung QE65QN900A készülék bizonyítottan tükröződésmentes kijelzője tompítja a fényvisszaverődést, így járul hozzá a megszakítás nélküli, zavartalan játékhoz és filmnézéshez. A QLED két különleges rétege biztosítja az ultraszéles betekintési szöget tökéletes színekkel, tehát a TV megtekintése ideális lesz, bárhol is ülsz.

Minimalista design

A Samsung QE65QN900A készüléke valóban a helyiség ékes díszévé válhat. Téged is lenyűgöz csupán 15 mm vékony Infinity One Design formatervezésével, amelynek hála a Samsung QE65QN900A televízió tökéletesen mutat a talpán és a falon egyaránt. A kábelezés is okos megoldást kapott. A csúnya kábelkötegek helyett használhatod a One Connect Box opciót, amely rögzíthető a Samsung QE65QN900A televízió állványának hátuljára.


Samsung QE65QN900A készülék gyönyörűen gazdag színekkel és mély fekete árnyalatokkal

A gyep a futballpályán, a hollywoodi színésznő bőre és a fém pajzs a videojátékban mind-mind valósághű és ragyogó színárnyalattal jelennek meg a képernyőn. A Quantum Dot technológia egy milliárd színárnyalatot és 100%-os színtelítettséget kínál, így gondoskodik a Samsung QE65QN900A kiemelkedő teljesítményéről alacsony és magas fényerő esetén egyaránt.



Téged is körülvesz a Samsung QE65QN900A TV prémium hangzása

Tapasztald meg azt a valóban dinamikus hangzást, amellyel a kedvenc szereplőidet úgy hallod majd, mintha csak melletted ülnének. A mozgáskövető (OTS Pro) hangzás a beépített hangszórókat és a jelenet-elemzést alkalmazza az igazán valósághű élmény eléréséhez. Minden helyiség különböző, azonban többé már nem szükséges minden egyes részletet beállítanod a Samsung QE65QN900A televízión. A SpaceFit Sound kalibrálással a készülék mindent elemez és optimalizál számodra, így neked csak annyi a dolgod, hogy elmerülsz a kedvenc játékodban vagy filmedben a maximális élmény jegyében.



Samsung soundbar erőteljesebb hangzással

A szoba hangzásánál érdemes több forrásból származó, tökéletesen harmonizáló hangforrást alkalmazni. Pontosan ezért a Samsung QE65QN900A készüléke a Q-Symphony technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a televízió hangzásának lejátszását egy arra kompatibilis csatlakoztatott soundbar-ból. A végeredmény pedig jobb hatású és erőteljesebb hangzás.



A Samsung QE65QN900A ideális a szuper 4K játékhoz

Amennyiben olyan játékélményre vágysz, amely azonnal reagál a villámgyors reflexeidre, a Motion Xcelerator Turbo+ funkciót alkalmazó Samsung QE65QN900A televízió megfelelő választás. A 120 Hz-es mozgásjavítással és a 10 ms alatti válaszidővel elmosódás és késés nélküli, sima játékban lehet részed. A tanúsított AMD FreeSync Premium Pro technológia biztosítja a kijelző szaggatásának és töredezésének minimalizálását, ezáltal kiváló teljesítménnyel és magával ragadó képekkel élheted át a játékokat. Mindezt pedig 21:9 és 32:9 képarányokkal, amelyek még a legújabb játékok esetében is egyújabb kijelző felületet jelentenek a nagyszerű élményekhez.



Hozd ki a legtöbbet a Samsung QE65QN900A TV-képernyőjéből

A Multi View egy olyan intelligens megoldás, amely lehetővé teszi telefon csatlakoztatását a Samsung QE65QN900A készülékhez, ezt követően osztott képernyőn tekintheted meg a tartalmakat több forrásból egyidőben - például miközben egy játékkal játszol, a kijelző másik részén nézhetsz egy tutorial videót. A 8K kijelzőt akár 4 különálló képre oszthatod fel.



Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 143,31 cm
Magasság 89,2 cm
Mélység 30,05 cm
Magasság talp nélkül 81,9 cm
Mélység talp nélkül 1,52 cm
Tömeg 30,1 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Ezüst

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WR178o85
Termékszám:  QE65QN900ATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15