Oldal frissítése

65" Samsung QE65Q95TC

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q95TC


Fedezd fel a 4K felbontás szépségét a Samsung QE65Q95TC TV-n


A Samsung QE65Q95TC részletes képet kínál hatalmas kontraszttal

A minőségi kép kivételesen kiegyensúlyozott kontrasztot igényel. Erről a Közvetlen háttérvilágítás technológia gondoskodik, amely automatikusan állítja be a képet jelenetről jelentre, hogy az elérje a sötétség és a világosság maximális tartományát. A háttérvilágítás kikapcsolása a sötét részeknél tökéletes fekete árnyalatot eredményez. Az ultraszéles látószögnek köszönhetően pedig egyáltalán nem fontos, hogy éppen a konyhábólnézed a Samsung QE65Q95TC TV-t vagy közvetlenül előtte ülsz - a kép mindig tökéletes lesz.



A Samsung QE65Q95TC-vel mély tévénézési élményben lesz részed

Tapasztald meg az igazán mély látványt rendkívül finom részletekkel és vibráló színekkel, hála a lenyűgöző 4K felbontásnak. A kivételes képminőséget az intelligens Quantum Processor 4K és a 4K AI Felskálázó technológia együttműködése biztosítja. A gépi tanulás és egy továbbfejlesztett algoritmus használatával a készülék kiszámítja a különféle forrásokból származó egyedi képadatokat, és minden egyes felvételt egyedülálló4K minőségűvé javít. Továbbá, az Adaptive kép funkció a környezeti fényviszonyoknak megfelelően állítja be a Samsung QE65Q95TC TV fényerejét.




A Samsung QE65Q95TC TV-vel búcsút inthetsz a zavaró kábeleknek

A kevesebb néha több. A tiszta minimalizmus szellemében jött létre maga a Samsung QE65Q95TC, de a kiegészítői is, mint például a szinte láthatatlan kábel - az ördög a részletekben rejlik.

Dinamikus hangzás a Samsung QE65Q95TC-n

Egy jó akciófilm vagy -játék nem létezhet minőségi hangzás nélkül. A Samsung QE65Q95TC Többirányú hangzás (OTS) funkcióval van ellátva, amely a lehető leginkább ahhoz igazítja a hangzást, ami a TV képernyőjén történik. Ezáltal szó szerint körbe fog venni a hang, amely lehetővé teszi, hogy a moziélményhez hasonló televíziós szórakozásban legyen részed.

A Samsung QE65Q95TC televízió csodálatosan gazdag színeket jelenít meg

Hagyd, hogy magával ragadjanak a precíz részletek és a Q HDR 2000 technológia nyújtotta gazdag színspektrum, amely akár 2 000 nites fényerőnek felel meg. A HDR10+ dinamikus tónusoptimalizálás növeli a Samsung QE65Q95TC fényerő-tartományát, így bizonyára le fog nyűgözni az egyes árnyalatok változatossága és gazdagsága. A Quantum Dot technológia a 100%-os színgazdagsággal hihetetlen milliárdnyi színt eredményez, amelyekélénkek és telítettek maradnak a fényerő minden szintjén.

Az okostelefon tartalma a TV-n

A praktikus Multi View funkciónak köszönhetően a Samsung QE65Q95TC képernyőjét két külön ablakra oszthatod, amelyekben egyszerre nézheted kedvenc műsorod legújabb részét és az okostelefonodra érkező fontos híreket.

A Samsung QE65Q95TC TV minden játékost megnyer

Éld át az epikus győzelmeket a lenyűgöző Samsung QE65Q95TC QLED TV-n. A továbbfejlesztett játékmóddal, amely még a nagyon gyors jelenetek során is tiszta részleteket garantál, nem csak a kép, de a játék is éles lesz. Emellett páratlan láthatóságot biztosít a sötét jelenetekben, és hála a FreeSync technológiának, a bosszantó képszakadásról vagy laggolásról meg is feledkezhetsz.

Fokozott hangzás nagyobb zaj esetén

Többé nem zavarnak meg a fúró szomszédok, az utcai zajok vagy a konyhából kiszűrődő hangok. Az Adaptív Hangerőszabályozás (AVA) funkció gondoskodik róla, hogy a Samsung QE65Q95TC nézésekor minden hangot kristálytisztán hallhass. Felerősíti a hangkomponenseket azoknál a jeleneteknél, amelyekben beszélgetés folyik.


A Samsung QE65Q95TC esetében a minimalizmusé a főszerep

Téged is magával fog ragadni a Samsung QE65Q95TC képernyőjének végtelen vonala az ultravékony kávával, amely semmilyen módon nem fogja befolyásolni a szórakozásodat. Csak kedvenc tartalmad határtalan színmélysége és élénk részletei fogják magukra vonni a figyelmedet.





Egy távirányító vezérel mindent

Szabadulj meg az összes felesleges vezérlőtől. Most már csak egyre lesz szükséged - One Remote. Lehetővé teszi, hogy egyértelműen és gyorsan szabályozd a TV tartalmát, a set-top boxokat, a játékkonzolokat vagy a helyi alkalmazásokat. Ez teszi a Samsung QE65Q95TC használatát hihetetlenül kényelmessé minden korosztály számára.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV, Hagyományos TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,65 cm
Magasság 91,93 cm
Mélység 28,57 cm
Mélység talp nélkül 3,48 cm
Tömeg 33,6 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR179l7a
Termékszám:  QE65Q95TCTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20