Oldal frissítése

65" Samsung QE65Q950 8K

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q950 8K

8K QLED TV. Valódi tökéletesség



Harminchárom millió pixel

Négyszer részletesebb, mint a 4K Ultra HD. Tizenhatszor nagyobb, mint a Full HD. Hihetetlenül reális. Ez a Samsung új QLED TV 8K felbontása. A 33K Pixel QE65Q950 8K SMART QLED fantasztikus képet nyújt minden filmről, a sorozat minden jelenetéről és kedvenc játékod minden műveletéről.



A valóság hihetetlen felbontásban

A nagy felbontás nemcsak kivételesen finom részleteket szolgáltat, hanem rendkívül reális benyomást kelt a nyomon követett tartalmakról. A 8K kép egyszerűen magával ragad. Ezenkívül a lenyűgözően finom panel megakadályozza a zavaró pixel-észlelést. Még ha közelről nézed, akkor is csak a lejátszott képet élvezheted, nem pedig a prémiumSamsung QE65Q950 8K SMART QLED képernyő-felépítését .



Exkluzív mesterséges intelligencia

Samsung A QE65Q950 8K SMART QLED TV mindig kivételes élményt nyújt. Elrejti a hardvert és a mesterséges intelligenciát, amely még a szokásos felvételek esetén is majdnem 8K minőséget ad. Ez azt jelenti, hogy a tévékészüléke akár 8K-os tartalmat képes megjeleníteni még alacsony felbontásban is. Csökkenti a képzajt, lehetővé teszi az összes rejtett részlet kiemelését, valamint a lejátszás hangjának elemzését és optimalizálását. Egyszerűen elvisz minden jelenet helyszínére, amit nézel.



Része a tökéletes belső térnek

A Samsung QE65Q950 8K SMART QLED intelligens funkcióit még akkor is értékelni fogod, ha nem nézel tévét. A képernyő egy intelligens kijelzővé válik, amely összekapcsolódik a fal szerkezetével és színével, vagy megjeleníti a kiválasztott tartalmat. Egy láthatatlan kapcsolat esetén egyetlen, szinte láthatatlan kábelre van szükség az adatátvitelhez. Használd a TV-készülék csatlakoztatását a rejtett One Connect Box-hoz, ahol az összes többi eszközt csatlakoztathatod.



Lélegzetelállító fények és árnyékok

Finomabb képeket élvezhetsz a 8K QLED TV képernyőjén mind a 33 millió pixel segítségével, mind a fejlett HDR technológia révén, kivételesen magas fényerővel, több mint 4000 szálon. Tehát sokkal szélesebb körű részletekkel láthatja a jelenet igazán világos és nagyon sötét részein. És végre abban a formában élvezheted a filmeket, amelyet afilmkészítők is akartak.



Tökéletesen megvilágított felvételek

A Samsung QE65Q950 8K SMART QLED TV egyedülálló megtekintési élménye az innovatív technológia lélegzetelállító játékának eredménye. A Direct Full Array Elite pontosan kiegyensúlyozott eredményhez igazítja a képernyő háttér világítását, igazán élénk fényekkel és mély sötét árnyalatokkal. A 100% -os színtérfogat megjelenítésének képessége természetesen a Samsung prémium TV-n nem kérdés.



Elbúcsúzhatsz a haszntalan driverektől

Felejtsd el azokat az időket, amikor a gépeden több driver volt a tökéletes audiovizuális élményben. A Samsung egy távvezérlőt használ a Quantum Dot TV-khez, amely lehetővé teszi a különböző eszközök kényelmes távirányítását egyetlen vezérlővel. Ezenkívül a csatlakoztatott eszközök azonosítják és megjelölik őket, így egyszerűbbé és gyorsabbátehetik munkájukat.



Sokkal jobb videojáték-élmény

Fedezd fel a játék szórakozásának egy teljesen új dimenzióját a nappaliban. A Samsung QE65Q950 8K SMART QLED támogatja a Steam Link szolgáltatást, hogy élvezd kedvenc Steam játékát a képernyőjén. Nincs szükség speciális Steam set-top boxra, a Samsung QLED TV mindenre alkalmas.



Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 145,22 cm
Magasság 89,82 cm
Mélység 30,49 cm
Magasság talp nélkül 83,64 cm
Mélység talp nélkül 3,41 cm
Tömeg 31,2 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR181q3
Termékszám:  QE65Q950RBTXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05