Oldal frissítése

65" Samsung QE65Q8CN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q8CN

Samsung QE65Q8CN ellenállhatatlan ívelt képernyővel

Milliárd színárnyalat a képernyődön

Élvezd a sikerfilmeket és a kedvenc sorozataidat teljesen új szemszögből. Az ívelt Samsung QLED TV Q8C képernyőjén több mint egymilliárd színárnyalat tárul eléd. A Quantum Dot technológiának köszönhetően a legfinomabb árnyalatok és részletek is kitűnően látszanak. A fantasztikus nézői élményhez hozzájárul a 100%-os színmegjelenítés is, így, fényerőtől függetlenül, a tévé gazdag színpalettával rendelkezik.

Nagy kontraszt minden képnél

A Q Contrast technológiának köszönhetően kiélvezheted a képek világos fényeit és sötét árnyékait. A Samsung márka innovatív megoldása Q8C Quantum Dot televíziód képernyőjén a kontrasztelemek egyedülálló kombinációját hozza létre. A kedvenc filmjeid megtekintése közben a legapróbb részlet sem fog hiányozni - minden felvételt szó szerint új és jobb fényben látsz majd.

Nézd meg a filmeket teljes szépségükben

A Samsung Q8C tévén a szívednek kedves filmeket végre teljesen hiteles formában láthatod. Gyönyörködj a magas szintű vizuális tartalomban, amelyet a Q HDR Elite technológia tökéletes fényerő és kontraszt megjelenítése, valamint az új, nagy dinamikatartományú HDR10+ formátum biztosít. A QLED tévé által nyújtott maximális minőségélményre garancia az UHD Alliance Digital Europe Ultra HD tanúsítványa, és az is, hogy megfelel a CEA által meghatározott 4K Ultra HD szabványoknak.

HDR10

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Ultra HD Premium

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

4K Ultra

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Ultra HD

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Kiváló minőség és hosszú élettartam

A felhasznált anyagoknak és a Quantum Dot képalkotó technológiának köszönhetően már nem kell tartanod a képpontok kiégésétől. Azokra a szervetlen anyagokra, amelyekből a tévé készült, nem jellemző a szerves elemeknél tapasztalható kopás. A QLED tévé egyetlen szépséghiba nélkül nyújt nagyszerű látványélményt, rendkívül hosszú időn át.

 Samsung Q8C, kabel

Egyetlen kábel az adatokhoz és az üzemeltetéshez

Őrizd meg a nappalid letisztult designját. A Samsung Q8C prémium televízió a Quantum Dot technológia fantasztikus képét kombinálja a leleményes One Invisible Connection design megoldással. Ez egyesíti a tápkábelt és az adatkábelt, amely azután a One Connect Box elosztóba csatlakozik. Rejtve tárolhatod, miközben gondoskodik az összes többi eszköz csatlakoztatásáról.


Alkalmazkodik hozzád és a környezethez

A különleges Ambient üzemmód gondoskodik arról, hogy a QLED tévé otthonod nagyszerű kiegészítője legyen. Segítségével az új televíziód akkor is csodás látványt nyújt, amikor ki van kapcsolva. Az üres képernyő helyett a környező falakhoz illő színt vagy hátteret jeleníthetsz meg vele. Alternatívaként beállíthatod a híreket vagy az időjárás-előrejelzést is. Vagy csatlakoztasd mobiltelefonodat Bluetooth-on keresztül a tévékészülékhez, és hallgasd a kiválasztott zenéket a tévé hangszórón keresztül.

Természetesen illeszkedik a belső térbe

A Samsung Q8C QLED televízió ideális a filmek, sorozatok és tévé közvetítések megtekintésére, ugyanakkor a nappalid belső terét is megszépíti, mint egy műalkotás. És mint ilyen, akkor mutat igazán jól, ha a falra van rögzítve. A No Gap Wall-mount rögzítő készlettel megbízhatóan és könnyen felszerelhető. Használatával a tévé és a fal között nem maradnak csúnya hézagok.

Tökéletes látószög

Éld át az öröm pillanatait minden alkalommal, amikor megpihenteted a szemed a kiváló minőségű Q8C Samsung televízión. Még a képernyőn megjelenő tartalmat sem kell megnézned, és máris elvarázsol a tökéletes design. A minimalista formatervezés kihangsúlyozza az ívelt kialakítást, amely odavonzza a nappalidba belépők tekintetét.

Teljesen lenyűgöző design

Engedd, hogy magával ragadjon a Samsung prémium tévé különlegessége. A televízió 360°-os designjának és a keret nélküli konstrukciónak köszönhetően az éppen nézett tartalmat még lenyűgözőbb formában élvezheted, mint korábban. A magasabb szintű vizuális élmény egy első osztályú televíziókészülékkel jár együtt, amely bárhonnan nézve elegáns megjelenésű.

Bármilyen térben stílusos

Minden tér megfelelő lehet, ez csak a te döntésedtől függ. A Samsung QLED tévénél nem kell aggódnod, hogy nem illik az otthonod stílusához. Épp ellenkezőleg, könnyed és időtlen designjának köszönhetően szinte bárhová megfelelő. Ez vonatkozik a tévékészülék elhelyezési lehetőségeire is. A One Mount felszerelési technika biztosítja a Tower vagy a Studio prémium állványok könnyű felszerelését, és egyszerű cserélhetőségét. 

Otthonod középpontja

Legyen mindig elérhető közelségben a szórakozási lehetőségek széles skálája, és élvezd a Q8C tévédet még nagyobb kényelemben. A Smart Hub multimédiás kínálatával a kedvenc tartalmaid egy helyen összpontosulnak. Így szinte azonnali hozzáférést kapsz az alkalmazásokhoz, sorozatokhoz, filmekhez és egyéb műsorokhoz. A nagyobb kényelemhez a felhasználói felület is hozzájárul, amelyről könnyen irányíthatod az összes csatlakoztatott eszközt.

Viszlát felesleges távirányítók!

Felejtsd el azokat az időket, amikor a tökéletes audiovizuális élmény eléréséhez több távirányítót kellett a kezed ügyében tartanod. A Samsung a Quantum Dot televízióihoz One Remote Control távirányítót használ, így egyetlen eszközzel biztosítja a különböző készülékek kényelmes távvezérlését. Ezenkívül a csatlakoztatott eszközöket automatikusan felismeri és azonosítja, így meggyorsítja a kezelést és a beállítást.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV, Ívelt TV

Alkalmazások | SMART funkciók

SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, PIP (Kép a képben)

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 142,6 cm
Magasság 91,5 cm
Mélység 37,4 cm
Magasság talp nélkül 82,7 cm
Mélység talp nélkül 10,5 cm
Tömeg 27,7 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR183z6g
Termékszám:  QE65Q8CNATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15