Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

65" Samsung QE65Q82

5 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q82

Az igazi pihenéshez kell egy olyan televízió, amely tökéletes képpel és sokféle funkcióval rendelkezik. A teljes értékű, 65" nagyság és a(z) 4K Ultra HD felbontás miatt a(z) 65" Samsung QE65Q82 kiválóan illik a nagyobb szobákba. A páratlan, 4K Ultra HD felbontású TV rendkívüli vizuális élményt nyújt. A QLED képalkotó technológia nagy teljesítményű Quantum Dot diódák használatával szavatol csodálatosan élénk színeket a képernyő teljes felületén. Tehát a kép ezzel a technológiával lenyűgöző hűséggel kerül visszaadásra. A smart tévé technológia korlátlan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával.

  • A finom 4K felbontás tökéletes részletességet biztosít
  • Egyedülálló QLED technológia a kivételesen élethű színekért
  • 100 Hz frissítési frekvencia a lenyűgözően finom, zökkenőmentes képért, amit leginkább meccsek nézése közben lehet igazán észrevenni
  • 65" képátmérőjű tévé
  • A(z) 65" Samsung QE65Q82 tévé operációs rendszere: Tizen
  • Multimédiás funkciók: gamer mód, pip (kép a képben), lejátszás usb-ről, felvétel usb-re, hotel mód és fényérzékelő
  • Ún. „piros gomb”, amivel pl. az adott csatorna műsorai, videóarchívumok, vagy akár különböző applikációk listáiról választhatunk
  • A hangvezérlő funkció megszünteti a távirányító állandó keresésének szükségességét
  • A játék mód kiküszöböli a kép késleltetett megjelenítését játék közben, így többé nem bújhat el egy ellenség sem előled
  • Beépített WiFi a(z) 65" Samsung QE65Q82 hálózati csatlakozásához
  • Bluetooth az eszközök csatlakoztatásához
  • Lehetőség USB-meghajtóra történő mentésre, sorozatok és filmek rögzítésére és jövőbeni lejátszására
  • VESA szabványos tartóhoz előkészített nyílásokkal egymástól 400×400 mm távolságra pl. állványra történő erősítéshez
  • A DLNA multimédia protokoll lehetővé teszi akár külső feliratok hozzáadását is a médiatartalmakhoz
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, amellyel a földi sugárzású TV-adásokat lehet fogni

A(z) 65" Samsung QE65Q82 televízió exkluzív képminősége

Az igazán igényeseknek felső kategóriás TV jár. A(z) 65" Samsung QE65Q82 kristálytiszta megjelenítésével a legjobb választás. A 4K jelzés összesen négyszer annyi képpontot jelent a panelen a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. Azaz a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami rendkívüli részletgazdagságot eredményez. Még kisebb távolságról történő nézéskor sem romlik a képminőség, tökéletesen éles marad. A finom képmegjelenítést egyre több tartalomnál, különösen a Blu-ray lemezeknél élvezheted. Még a gyengébb felbontásban felvett klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék és így a képük kicsit finomabb lesz. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a különböző alkalmazások és funkciók gördülékenyebb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardverrel vannak felszerelve.

Természetes színek a QLED technológia segítségével

Az elsőrangú képminőséget a különleges QLED technológia garantálja, amely továbbfejlesztett diódarendszerrel világítja meg a képernyőt. Ennek következtében a jelenleg elérhető legtöbb színt tudja megjeleníteni, ami miatt a kép igazán élethű lesz. Ugyanakkor kiváló fényerő is jellemzi és gond nélkül nézhető világosabb szobákban is. A kép mindig kitűnő minőségű és torzulásmentes marad, oldalról nézve is. A kiváló 100 Hz frissítési frekvencia azt jelzi, hogy a készülék milyen sebességgel képes átrajzolni a képet és hogy jól illik a mozgalmas sportközvetítésekhez, melyeket mindig tökéletesen sima átmenettel jelenít meg.

A(z) 65" Samsung QE65Q82 TV tunerei és egyéb hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is képes kezelni, ami nagyon népszerű a kivételes lefedettség miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 65" Samsung QE65Q82 LCD TV DVB-C tuner segítségével kapcsolódik. Csakúgy, mint a számítógépen, a számtalan szolgáltatás és alkalmazás mellett hagyományos webböngésző is telepítve van. Egy másik készülék csatlakoztatásához a Bluetooth technológiát is támogatja. Közkedvelt és praktikus funkció a külső meghajtók kezelésének képessége USB port segítségével. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is rögzíthetők tartalmak.

A(z) Samsung televízió további intelligens funkciói és alkalmazásai

A(z) 65" Samsung QE65Q82 televíziót olyan applikációkkal is felszerelték, mint a(z) O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Go és Facebook. A(z) Samsung által készített televíziót olyan applikációkkal is felszerelték, mint a(z) O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Go és Facebook.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2019

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,95 cm
Magasság 91,55 cm
Mélység 34,98 cm
Magasság talp nélkül 83,12 cm
Mélység talp nélkül 6,19 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 91,17 cm
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR181f3c
Termékszám:  QE65Q82RATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10