Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

65“ Samsung QE65Q80A

4,5 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65“ Samsung QE65Q80A


A Samsung QE65Q80A lenyűgöző képet kínál 4K QLED képernyőn


Samsung QE65Q80A részletes képpel, hatalmas kontraszttal

Egy olyan tökéletes képvilágnak, amely egyenesen magával ragad az akció közepébe, megfelelő kontrasztra van szüksége. Az igazán világos fehér és sötét fekete színeket az intelligens és rendkívül pontos Direct Full Array háttérvilágítás biztosítja a Samsung QE65Q80A televízión.



Samsung QE65Q80A intelligens kép- és hangjavítással

A fejlett Quantum Processor 4K processzor felel az olyan fontos funkciókért, mint az intelligens kép- és hangjavítás. Fejlett mesterséges intelligenciát alkalmaz az alacsonyabb felbontású tartalmak átkonvertálásához a valódi 4K minőséghez közelítő, magasabb minőségű képpé. Ennek eredményeként a Samsung QE65Q80A televízióval olyan lesz a tévénézés, mintha a moziban ülnél.



Kivételes színek, kontraszt és fényerő a Samsung QE65Q80A TV-n a Quantum Dot által

Legyen szó akár szuper játékbeli kalandokról vagy filmnézős pihenésről, a Samsung QE65Q80A televízió Quantum HDR 1500 technológiával garantáltan átlag feletti élményt nyújt. A HDR10+ dinamikus tónustérképezés által számíthatsz a gazdag színekre és a páratlan kontrasztra, amely észrevehető még a legkisebb részleteknél is.



Samsung QE65Q80A okos TV széles betekintési szöggel

Többé már nem szükséges a legjobb helyért harcolnod a Samsung QE65Q80A TV képernyője előtt a nappaliban. A széles betekintési szöggel minden hely kiváló választás a színek és a kontraszt torzulása nélkül.

Optimális beállítás bármilyen körülmények között

Az adaptív kép biztosítja a megtekintett tartalomnak és a környezetnek megfelelő, valós idejű kontraszt- és fényerőszabályozást. A Samsung QE65Q80A televízióval teljes mértékben elmerülhetsz a kedvenc filmedben vagy játékodban anélkül, hogy folyamatosan meg kellene szakítanod az élményt a képernyő beállítása miatt.


Samsung QE65Q80A gyönyörűen telített színekkel és mély fekete árnyalatokkal

A gyep a futballpályán, a hollywoodi színésznő bőre és a fém pajzs a videojátékban mind-mind valósághű és ragyogó színárnyalattal jelennek meg a képernyőn. A Quantum Dot technológia egy milliárd színárnyalatot és 100%-os színtelítettséget kínál, így gondoskodik a Samsung QE65Q80A kiemelkedő teljesítményéről alacsony és magas fényerő esetén egyaránt.



Téged is körülvesz a Samsung QE65Q80A TV prémium hangzásával

Egyetlen jó filmnézős vagy játékkal töltött este sem lehet tökéletes minőségi hangzás nélkül. A mozgáskövető hangzással (OTS) az audio alkalmazkodik a Samsung QE65Q80A kijelzőjén történő eseményekhez minden egyes jelenetben. Emellett a beépített hangszórók körülvesznek a hangzásukkal, így mindig az akció kellős közepében érezheted magadat. Elhelyezhető az asztalon vagy a falon, a SpaceFit Sound automatikus kalibrálásnak hála mindig a számodra optimális hangzás élményét nyújtja.



Samsung soundbar erőteljesebb hangzással

A szoba hangzásánál érdemes több forrásból származó, tökéletesen harmonizáló hangforrást alkalmazni. Pontosan ezért a Samsung QE65Q80A készüléke a Q-Symphony technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a televízió hangzásának lejátszását egy arra kompatibilis csatlakoztatott soundbar-ból. A végeredmény pedig jobb hatású és erőteljesebb hangzás.



A Samsung QE65Q80A ideális a szuper, 4K játékhoz

Amennyiben olyan gamer televízióra vágysz, amely azonnal reagál a villámgyors reflexeidre, a Motion Xcelerator Turbo+ funkciót alkalmazó Samsung QE65Q80A televízió megfelelő választás. A 120 Hz-es mozgásjavítással és a 10 ms alatti válaszidővel elmosódás és késés nélküli, sima játékban lehet részed. A tanúsított AMD FreeSync Premium Pro technológia biztosítja a kijelző szaggatásának és töredezésének minimalizálását, ezáltal kiváló teljesítménnyel és magával ragadó képekkel élheted át a játékokat. Mindezt pedig 21:9-es és 32:9-es képarányokkal, amelyek még a legújabb játékok esetében is egy újabb kijelző felületet jelentenek a Samsung QE65Q80A képernyőjén a nagyszerű élményekhez.



Dolgozz és játssz egyszerre

Minél nagyobb a képernyő, annál jobban megy a home office vagy az online tanulás. A Samsung QE65Q80A QLED 4K televíziót vezeték nélkül csatlakoztathatod a számítógéphez, a laptophoz vagy a telefonhoz, ezáltal maximális kényelmet élvezhetsz, amikor éppen egy fontos megbeszélésre vagy órára vársz.


Hozd ki a legtöbbet a Samsung QE65Q80A tévé képernyőjéből

A Multi View egy olyan intelligens megoldás, amely lehetővé teszi a telefon csatlakoztatását a Samsung QE65Q80A készülékhez, ezt követően osztott képernyőn tekintheted meg a tartalmakat több forrásból egyidőben - például miközben egy játékkal játszol, a kijelző másik részén nézhetsz egy tutorial videót. A 4K kijelzőt 2 különálló képre oszthatod fel.



Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Facebook, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,65 cm
Magasság 90,57 cm
Mélység 28,91 cm
Magasság talp nélkül 82,9 cm
Tömeg 27,8 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WR178o6
Termékszám:  QE65Q80AATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05