Oldal frissítése

65" Samsung QE65Q70D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -29 %
399 900 Ft 563 290 Ft

65" Samsung QE65Q70D

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung Samsung QLED televízió. Samsung Q70D Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert használja, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung QE65Q70D televízió legfőbb jellemzői

  • A csodálatos Samsung Samsung QLED Samsung Q70D sorozatú televízió valódi mozi élményt nyújt
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert támogatja
  • Dual LED háttérvilágítást kapott
  • Egyéb funkciók HDR
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV és iVysílání

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a nagyszerű Samsung TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely rendkívüli élességet garantál. A Dual LED technológia különböző típusú LED-eket kapcsol össze a jobb háttérvilágítás, szélesebb színtartomány és jobb kontraszt érdekében.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a tökéletes látványért

Ülj le a TV képernyője elé, amely milliárdnyi különböző színt kelt életre, és élvezd a képet pontosan úgy, ahogy egy lélegzetelállító dokumentumfilm vagy feszültséggel teli thriller alkotói forgatták. Pontosan erre a képre számíthatsz a QLED technológiával rendelkező Samsung TV-ken. Olyan kvantumpontokat használ, amelyek közvetlenül a fény hatása után ideális hőmérsékletű és megnövelt fényerejű színeket bocsátanak ki. Ezenkívül ezt a rendkívül ellenálló kvantumpontokkal ellátott réteget speciális kék LED-lámpák egészítik ki. Az eredmény a legtisztább fehér fény hihetetlen fényerővel, amelyet valaha is tapasztaltál a TV képernyőjén. Csak dőlj hátra, és ez a lenyűgöző 65" Samsung QE65Q70D QLED technológiás TV gondoskodik a tökéletes otthoni filmezésről.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően.

Televízió 65
Televízió 65

Légy profi játékos ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval felejthetetlenné válik a játék. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást garantál. Ez a nagyszerű Samsung TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Tizen smart TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Bixby. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern Samsung TV összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0.3. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a fejlett Samsung QLED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. A különleges PIP (kép a képben) funkcióval lehetséges, hogy két külön forrásból származó képet lássunk egy képernyőn. Az integrált webkamera segítségével részt vehetünk videóhívásokban, arcfelismerő alkalmazásokat használhatunk, illetve kipróbálhatunk sok egyéb funkciót.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

89,75 × 145,17 × 30,09 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,18 × 2,57 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

29,3 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Bixby

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő, Webkamera

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 145,17 cm
Magasság 89,75 cm
Mélység 30,09 cm
Magasság talp nélkül 83,18 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 34,3 cm
Tömeg 29,3 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W
Maximális fogyasztás 245 W
Általános fogyasztás 85 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175o5
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65Q70DATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10