Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

65" Samsung QE65Q700T

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q700T


A televíziózás jövője 8K felbontásban


A Samsung QE65Q700T 33 millió pixelt biztosít csúcskategóriás 8K felbontásban

Rendkívül finom részletek, borotvaéles képek, vibráló színek robbanása és vizuális mélység fog elkápráztatni. A lenyűgöző 8K felbontás a Full HD-hoz képest akár 16x részletesebb képet ígér. A kivételes képminőséget az intelligens Quantum Processzor 8K és a 8K AI felskálázó technológia együttese támogatja. A gépi tanulás és a fejlett algoritmus kiszámítja a különféle forrásokból származó képi adatokat, és minden egyes felvételtegyedülálló, 8K-s megjelenésűvé emel. Az Adaptív kép funkció pedig a környezeti fényviszonyoknak megfelelően állítja be a fényerősséget. Mindezeknek köszönhetően a Samsung QE65Q700T gyakorlatilag a világ egyik legjobb televíziója.



Dinamikus hangzás, amely mindig mozgásban van

Egyetlen jó akciófilm vagy játék sem az igazi minőségi hangzás nélkül. A Samsung QE65Q700T QLED TV mozgáskövető hangfunkcióval (OTS +) büszkélkedhet, amely a lehető legjobban illeszkedik ahhoz, ami a képernyőn történik. Ennek köszönhetően szó szerint körülölel a hangzást, amely lehetővé teszi, hogy a moziélménynek megfelelő filmezésben legyen részed.



Tökéletes kontraszt minden szögből a Samsung QE65Q700T TV-n

A minőségi képek kivételes kontrasztot igényelnek. Erről a Samsung intelligens QE65Q700T TV Közvetlen háttérvilágítás technológiája gondoskodik, amely automatikusan, jelenetről-jelenetre optimalizálja azt a maximális sötét és világos tartományok eléréséhez. A háttérvilágítás kikapcsolása a sötét jeleneteknél tökéletesen fekete árnyalatot eredményez. Az ultraszéles látószög révén egyáltalán nem számít, honnan nézed aSamsung QE65Q700T TV-t, ülhetsz közvetlenül a képernyő előtt vagy figyelheted a konyhából - a kép mindig tökéletes lesz.


A Samsung QE65Q700T TV távoli hozzáférést biztosít

Ha otthonról dolgozol, a TV segítségével hatékonyabbá teheted a munkavégzésedet. Ez annak köszönhető, hogy a készülék le tudja tükrözni a számítógéped képernyőjét. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen, az intelligens Samsung QE65Q700T TV képernyője előtt dolgozz.


Tartalom tükrözés okoseszközről 

Szeretnéd nagy képernyőn nézni az okostelefonodon lévő videót vagy sorozatot? A Tap View segítségével csak koppintanod kell, és máris a Samsung QE65Q700T TV képernyőjén nézheted a telefonod tartalmát.

Egy távirányító szabályozhatsz mindent

Szabadulj meg a felesleges távirányítóktól. Mostantól csak egyre lesz szükséged, ez pedig nem más, mint -  a One Remote. Segítségével tisztán és gyorsan szabályozhatod a TV-tartalmakat, set-top boxokat, játékkonzolokat és a helyi alkalmazásokat.

Az okostelefon tartalma a TV-re

A praktikus Multi View funkció révén kettéoszthatod a Samsung QE65Q700T TV QLED képernyőjét két könnyen áttekinthető ablakra, így egyidejűleg élvezheted a kedvenc műsorodat és figyelemmel követheted a fontos értesítéseket.

Zaj esetén javítja a hangzást

Az éppen felújítást végző szomszédok, az utcai zsivaj vagy a főzéssel járó zajok sem zavarhatják meg a tévénézés élményét. Az Automatikus Hangzásjavítás (AVA) funkció gondoskodik róla, hogy kristálytisztán halld a Samsung QE65Q700T TV adásának minden egyes hangját, továbbá fokozza a hangzást azoknál a jeleneteknél, amelyekben párbeszédet folytatnak.

Használd a Bixby hangasszisztenst

A Samsung QE65Q700T TV-vel a Bixby Hangasszisztensen keresztül is kommunikálhatsz*. Könnyedén hozzáférhetsz kedvenc tartalmaidhoz, választ kaphatsz a kérdéseidre, vagy szabályozhatod a Samsung QE65Q700T TV-t és a többi csatlakoztatott eszközt.

* A Samsung saját belátása vagy értesítése alapján bármikor megváltoztathatja a Szolgáltatásokat, illetve felfüggesztheti vagy megszüntetheti a Szolgáltatásokat és azok bármely elemét. A Bixby hangvezérlés felismeri az angol (USA / Egyesült Királyság), francia, spanyol, német, olasz, kínai és koreai nyelvet.

100%-os színmennyiség a Quantum Dot-nak köszönhetően

A Samsung QE65Q700T televízió a Quantum Dot technológia alkalmazásával 100%-os színmennyiséget kínál, lélegzetelállító színeket eredményezve, amelyek a különféle fényerő-szinteken is abszolút valósághűek.


A gyönyörűen telített színektől a mélyfeketéig

Hagyd, hogy magával ragadjanak a Quantum HDR 1000 technológia precíz részletei és gazdag színspektruma. Az árnyalatok HDR10+ formátumú dinamikus feltérképezése növeli a Samsung QE65Q700T QLED TV fényerő-tartományát, ezáltal az egyes színárnyalatok sokfélesége és gazdagsága minden bizonnyal levesz majd a lábadról. A Quantum Dot technológia a 100%-os színgazdagsággal hihetetlen mennyiségű, milliárdnyi színt garantál, amelyminden fényerő-szinten élethű és telített marad.



A Samsung QE65Q700T TV esetében a minimalista stílus játszik főszerepet

Merülj bele a Samsung QE65Q700T TV véget nem érő QLED képernyőjébe, amelynek ultravékony kávája nem vonja el a figyelmet a tartalomról. Mindössze kedvenc műsoraid végtelen színmélységét és vibráló részleteit fogod látni.




Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 8K Ultra HD
Maximális felbontás 7680 × 4320 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben)

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,75 cm
Magasság 91,47 cm
Mélység 28,97 cm
Magasság talp nélkül 83,07 cm
Mélység talp nélkül 3,46 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 39 cm
Tömeg 27,3 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR179l7c
Termékszám:  QE65Q700TATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15