Oldal frissítése

65" Samsung QE65Q6FN

5 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q6FN

 Samsung QE65Q6FN, a színárnyalatok lélegzetelállító palletájával

Milliárdnyi szín a képernyődön

Élvezd a legújabb filmeket és a kedvenc műsoraidat teljesen új látvánnyal. Ez az új látvány több, mint egymilliárd árnyalatot fed fel számodra a Samsung QLED TV Q6F modellen. A Quantum Dot technológia tökéletesíti még a legfinomabb színárnyalatokat és részleteket is. A kiváló vizuális élményhez szintén hozzájárul a színek 100%-ának megjelenítése, így a TV a fényerőtől függetlenül gazdag színpalettát kínál.

Nagy kontrasztú jelenetek

Élvezd a képet tele világos fényekkel és sötét árnyékokkal a Q Contrast technológiának köszönhetően. A Q6F televízió Quantum Dot képernyője egy innovatív megoldás a Samsungtól, amely a kontraszt-beállítások különleges kombinációját rejti. A kedvenc filmed nézése közben a legkisebb részletről sem fogsz lemaradni - minden pillanatot szó szerint új és jobb fényben élvezhetsz.

Nézd a filmeket teljes szépségükben

A Samsung Q6F-fel a kedvenc filmjeidet végre hiteles formában láthatod. Élvezd a minőségi vizuális tartalmat a tökéletes fényerejű és kontrasztú kijelzőn a Q HDR Elite technológia, valamint az új HDR10+ nagy dinamikatartományú szabvány segítségével. A QLED TV legmagasabb minőségi élményét a szigorú Ultra HD szabvány teljesítésének tanúsítványa garantálja.

Kiváló minőség és tartósság

A felhasznált anyagoknak és a Quantum Dot képalkotó technológiának köszönhetően már a képpontok kiégésétől sem kell tartanod a televízió kijelzőjén. Az anorganikus anyagokra, amelyekből készült, ugyanis nem jellemző az organikus anyagoknál való gyakori elhasználódás. Így a A QLED TV rendkívül hosszú időn keresztül és egyetlen hiba nélkül nyújt nagyszerű vizuális élményt.

Samsung Q6FN, kabel

Egy kábel az adatokhoz és az áramellátáshoz

Őrizd meg a nappalid letisztult designját! A Samsung vállalat prémium minőségű Q6F televíziója ötvözi a Quantum Dot technológia nyújtotta fantasztikus képet a kifinomult, designos One Invisible Connection megoldással. Így rejtve marad, és minden eszköz csatlakoztatásáról egyszerre gondoskodik.


Alkalmazkodik hozzád és a környezetedhez

Annak a ténynek, hogy a QLED TV nagyszerűen kiegészíti az otthonodat, kiváló bizonyítéka a különleges Ambient Mode üzemmód. Ennek köszönhetően az új televízió akkor is remekül mutat, amikor ki van kapcsolva. A segítségével a kikapcsolt kijelző helyett megjeleníthetsz a környező falhoz illő színt és hátteret. Alternatívaként bekapcsolhatod az időjárás-előrejelzést és a híreket is. Esetleg csatlakoztathatod a mobiltelefonodat Bluetooth segítségével, és hallgathatod az általad kiválasztott számokat a TV hangszóróján keresztül.

Valódi élményt nyújt minden szögből

A Q6F televízió tervezésénél nemcsak a Quantum Dot technológiával rendelkező panelre szenteltek sok figyelmet, hanem a kivételesen stílusos kivitelezésre is. A készülék 360°-os kialakítása észrevehető a nagy képernyőn, amelyet úgy terveztek, hogy ne zavarja a vizuális élményt, még a TV-készülék letisztult hátulsó oldalán sem.

Az otthonod középpontja lesz

Élvezd a gazdag szórakozási élményt és a Q6F televíziót még nagyobb kényelemben. A Smart Hub multimédiás kínálat segítségével a kedvenc tartalmaid egy helyen lesznek. Szinte azonnali hozzáférést kapsz mind az alkalmazásokhoz, mind a sorozatokhoz, filmekhez és egyéb műsorokhoz. A kényelem érdekében a felhasználói felület segítségével könnyedén kezelheted az összes csatlakoztatott eszközt is.

Búcsút inthetsz a felesleges távirányítóknak

Felejtsd el azokat az időket, amikor több távirányítót kellett kéznél tartani a tökéletes audiovizuális élmény érdekében. A Samsung vállalat One Remote Controlt használ a Quantum Dot technológiával rendelkező televízióihoz, hogy kényelmes vezérlést biztosítson a különböző készülékekhez egyetlen távirányítóval. Emellett azonosítja és jelöli is a csatlakoztatott eszközöket, amely révén egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kezelésüket és a beállításukat.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Netflix
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, PIP (Kép a képben)

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,6 cm
Magasság 90,9 cm
Mélység 28,57 cm
Magasság talp nélkül 83,3 cm
Mélység talp nélkül 5,49 cm
Tömeg 24,8 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR183z6a
Termékszám:  QE65Q6FNATXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10