Oldal frissítése

65" Samsung QE65Q67B

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q67B

Televízió 65

A maximális nézői élményhez kell egy olyan tévékészülék, amely kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A nagyobb, 65" nagyság, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontás miatt a(z) 65" Samsung QE65Q67B ideális választás a nagyobb helyiségekbe. A hihetetlen, 4K UHD felbontású TV hibátlanul sima és mély képet ad. A QLED képalkotó technológia kvantumpontos diódák használatával garantál fantasztikusan élénk színeket egészen a képernyő széléig. Vagyis a kép ennek a technológiának a segítségével a lehető legnagyobb hűséggel kerül visszaadásra. A smart tévé technológia végtelen lehetőségeket kínál a praktikus alkalmazásokkal.

A(z) 65" Samsung QE65Q67B okos televízió alapvető jellemzői

  • Rendkívüli, 4K felbontás a tökéletes részletesség érdekében
  • Kivételes QLED technológia nagy fényerővel és élethű színekkel
  • A(z) HDR dinamikus tartomány kivételes dinamikát és természetesebb renderelést kínál
  • 50 / 60 Hz frissítési frekvencia a finom, zökkenőmentes képért
  • 65" képátmérőjű televízió
  • A(z) 65" Samsung QE65Q67B TV operációs rendszere: Tizen
  • Multimédiás funkciók: lejátszás usb-ről, skylink fast scan és hotel mód
  • HbbTV funkció, amivel TV-műsorok, korábban vetített TV-műsorok, vagy akár időjárásjelentések, híradók listáiról válogathatunk
  • A hangvezérlés kiküszöböli a hagyományos TV-vezérlés szükségességét
  • Integrált WiFi a(z) 65" Samsung QE65Q67B könnyű internetcsatlakozásához
  • Bluetooth funkció a más készülékekkel történő egyszerű párosításhoz
  • VESA standardú konzolhoz előre kivágott menetekkel egymástól 400×300 távolságra például plafonra történő rögzítéshez
  • A DLNA multimédia protokoll leegyszerűsíti a külső tartalmak lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, amellyel a földi sugárzású TV-adásokat lehet fogni
Televízió 65
Televízió 65

A(z) 65" Samsung QE65Q67B TV rendkívüli képminősége

Az igazán igényeseknek felső kategóriás TV jár. A(z) 65" Samsung QE65Q67B kimagasló felbontásával épp neked készült. A 4K jelölés összesen négyszer annyi ún. képpontot jelent a képernyőn a klasszikus Full HD tévékhez képest. Vagyis a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magas szintű részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem lesz homályos a kép, tökéletesen éles marad. A finom képmegjelenítést egyre több tartalomnál használhatod ki. Még a gyengébb felbontásban felvett régi filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a televízió és tökéletesebbé teszi a képüket. A nagy felbontás kellemes mellékhatása a legkülönbözőbb alkalmazások élénkebb működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

Tökéletes színvisszaadás a QLED technológiával

Az elsőosztályú képminőséget az eredeti QLED technológia garantálja, amely hatékony diódarendszerrel világítja meg a képernyőt. Ennek következtében a létező legszélesebb színválasztékot képes megjeleníteni, ami miatt a kép igazán élethű lesz. Ezenfelül nagy fényerővel is rendelkezik és világosabb szobában is jól nézhető. A kép mindig tökéletes és hibátlan marad, még ha oldalról is nézzük. Szinte már magától értetődő jellemző a magas dinamikus tartomány, az ún. HDR. Ez támogatja a természetes kontrasztot és a fényerőt, kompezálja például a szembefény káros hatását és a jelenet összességében élvezetesebb és valósághűbb lesz.

Televízió 65
Televízió 65

A(z) 65" Samsung QE65Q67B TV csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud fogni, ami nagyon népszerű a széleskörű lefedettség és csatornaválaszték miatt. A kábel TV esetében a(z) 65" Samsung QE65Q67B TV ún. DVB-C tuner segítségével csatlakozik. Az összes funkció kihasználásához internet szükséges, amelyhez hagyományosan, kábelen keresztül csatlakoztatható a készülék. A(z) 65" Samsung QE65Q67B a vezeték nélküli WiFi technológia használatával is képes fellépni az internetre, ha nem rendelkezel megfelelő kábellel a nappaliban. Csakúgy, mint az okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken, a speciális szolgáltatások és alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is rendelkezésre áll. Egy másik elektronika csatlakoztatásához Bluetooth technológia használható. Jól kihasználható funkció, hogy külső lemezről is le tud játszani tartalmakat USB csatlakozón át.

A(z) Samsung televízió egyéb intelligens funkciói és alkalmazásai

A(z) 65" Samsung QE65Q67B televíziót olyan applikációkkal is kiegészítették, mint a(z) YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Google Duo és MAGENTA TV. A(z) Samsung márkájú televíziót olyan applikációkkal is felszerelték, mint a(z) YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, Google Duo és MAGENTA TV. Az AirPlay 2 funkciónak köszönhetően Apple eszközökről is lejátszhatod a tartalmakat, legyen szó akár fényképekről vagy videókról. A komfort érdekében nem kell minden egyes alkalommal manuálisan csatlakoztatnod a telefonodat a tévéhez, mivelhogy az első párosítás után ez automatikusan megtörténik.

Televízió 65

Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,09 cm
Magasság 87,22 cm
Mélység 27,4 cm
Magasság talp nélkül 83,14 cm
Mélység talp nélkül 2,57 cm
Tömeg 21,3 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens napelemes töltéssel

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR177o4a
Termékszám:  QE65Q67BAUXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05