Oldal frissítése

65" Philips The One 65PUS8807

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Philips The One 65PUS8807

Philips 65PUS8807 4K Smart TV
3 oldalú Ambilight technológiával. 

A Philips 65PUS8807 ANDROID LED TV pontosan az, amit eddig kerestél. A televízió kiváló képminőséget, elegáns formatervezést és nagyszerű hangzást vagy Google Assistant hangasszisztenst kínál. Az Ambilight technológia, olyan magával ragadó nézési élményt biztosít a Philips 65PUS8807 ANDROID LED TV-n, mint semmi más. Röviden: egy 165 cm-es átlójú okostévé mindent tartalmaz, amire csak szükséged van egy filmes est, sportközvetítések vagy egy hétvégi játékmaraton élvezetéhez, akár 120 Hz-es frissítési gyakorisággal .

Varázslatos Ambilight technológia
Érzelmek, amelyek túlmutatnak a Philips 65PUS8807 TV képernyőjének határain.

A Philips Ambilight funkcióval a filmek és játékok még jobban bevonzanak az eseményekbe. Ez a funkció a Philips 65PUS8807 ANDROID LED TV mögötti falra vetíti a színeket, amelyek alkalmazkodnak a lejátszott tartalomhoz, ezáltal optikailag kinagyítják a képet. A Philips 65PUS8807 ANDROID LED televízió hátsó részén intelligens LED lámpák vannak elhelyezve, amelyek szintén alkalmazkodnak a lejátszott tartalomhoz, és így rendkívüli vizuális élményt nyújtanak. 

Egyedülálló kép és hang a Philips 65PUS8807 TV-n
Közvetlen Dolby Vision és Dolby Atmos támogatás.

A Philips 65PUS8807 ANDROID LED okostévével úgy érezheted magad otthon, akárcsak egy moziban lennél. A TV még a csúcskategóriás hangzást és a Dolby videóformátumot is támogatja. A részletgazdag mély és térbeli hangzás kíséretében a fényes és színes kép a rendező eredeti szándékát tükrözi. Nézd meg kedvenc filmedet, streamelj sorozatokat vagy akár nézz Blu-Ray tartalmakat kiváló minőségben, beleértve a HDR-t is a Philips 65PUS8807 ANDROID LED okostévén. 

Egyszerűen okos TV
Android TV rendszerrel. 

A Philips 65PUS8807 ANDROID LED TV mindig biztosítja azt a kívánt multimédiás tartalmat, amelyet éppen szeretnél – és akkor, amikor azt szeretnéd. Testreszabhatod a Philips 65PUS8807 ANDROID LED TV kezdőképernyőjét is, hogy mindig megjelenítse kedvenc alkalmazásaidat, így könnyedén streamelheted kedvenc filmjeidet és műsoraidat. Magától értetődő, hogy a legnépszerűbb streaming szolgáltatások széles körben támogatottak, valamint az Android okostelefonhoz való egyszerű csatlakoztatás. 

A Philips 65PUS8807 csúcskategóriás Philips P5 képprocesszort használ.
Tökéletes kép minden körülmények között.

A Philips P5 Perfect Picture képfeldolgozó processzor olyan kimenettel látja el a Philips 65PUS8807 ANDROID LED TV-t, hogy újra örömmel nézed majd kedvenc filmjeidet és sorozataidat. A részletek észrevehetően mélyebbek, a színek élénkek, a fehér bőrtónusok pedig természetesebbek. A Philips 65PUS8807 ANDROID LED TV kontrasztja olyan éles, hogy semmiről sem maradsz le.Az akciófilmek és sportműsorok is teljesen új szintre lépnek, bármilyen gyors is a játék.

Élvezd a 4K Ultra HD-HDR felbontást a Philips 65PUS8807 készüléken
Az élő HDR kép egyenletes mozgást biztosít.

Gazdag színeivel és éles kontrasztjával a Philips 65PUS8807 ANDROID LED TV életet lehel a megtekintett tartalomba. A kép mélyebb, és a mozgás sokkal gördülékenyebb lesz. A Philips 65PUS8807 ANDROID LED okostévé az összes főbb HDR formátummal kompatibilis, beleértve a HDR10+-t és a Dolby Visiont is. Legyen szó kedvenc sorozatodról vagy a legújabb videojátékról, a tévében megtekintett tartalom árnyékai mindig mélyebbek lesznek, a fényes felületek ragyognak, a színek igazabbak, a mozgás pedig hihetetlenül finom lesz.

Ez a TV készen áll a modern játékkonzolokra a 120 Hz-es frekvencia támogatással
Alacsony késleltetésének köszönhetően még a játékosok is értékelni fogják a Philips 65PUS8807 TV-t. 

A Philips 65PUS8807 ANDROID LED a legújabb HDMI 2.1 csatlakozással büszkélkedhet, és amikor elkezdesz játszani a konzolon, automatikusan átvált egy speciális, alacsony késleltetésű játékmódra, amely akár 120 Hz-es frissítési frekvenciát is támogat. A TV a VRR technológiát is kezeli a zökkenőmentes játék és a gyors cselekvés elérése érdekében. Magát a játékmenetet pedig a különleges Ambilight világítási mód emeli ki.

A Philips 65PUS8807 DTS Play-Fi-t használ
Hangzás több szobában egyszerre – Multi-room audio. 

A Philips 65PUS8807 ANDROID LED TV DTS Play-Fi funkciójának köszönhetően bármilyen helyiségben csatlakoztathatsz kompatibilis hangszórókat. Van egy vezeték nélküli hangszóród például a konyhádban? Hallgass filmeket akár falatozás közben is, vagy csatlakozz a többiekhez egy italra anélkül, hogy kihagynád egy sportmérkőzés fontos pillanatait.

Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, VLC Media Player, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, CI+, Audio analóg bemenet
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,05 cm
Magasság 90,69 cm
Mélység 8,51 cm
Magasság talp nélkül 84,22 cm
Tömeg 24,5 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WC389r48c02
Termékszám:  65PUS8807/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15