Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

65" Philips The One 65PUS8505

4,8 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Philips The One 65PUS8505

4K UHD Android TV 
három oldalról Ambilight technológiával

A Philips 65PUS8505 ANDROID LED televízió pontosan az, amit keresel. A TV kiváló képminőséget, stílusos dizájnt és nagyszerű hangzást kínál, a mesterséges intelligenciával pedig vezérelheted azt a hangoddal is. Az Ambilight technológia gondoskodik a Philips 65PUS8505 ANDROID LED televízió magával ragadó, semmihez sem hasonlítható nézői élményéről. Röviden, a 125 cm képátlójú okos TV mindennel rendelkezik a filmezős este, a sportközvetítések vagy a hétvégi játékmaraton élményéhez.

Ambilight technológia
Érzelmek, amelyek kilépnek a Philips 65PUS8505 TV képernyőjéből.

A Philips Ambilight még inkább magával ragad a filmek és játékok akciójával. Ez a funkció kivetíti a színeket a falra a Philips 65PUS8505 ANDROID LED TV mögé az éppen lejátszott tartalomhoz igazítva, így optikailag megnagyítja a képet. A Philips 65PUS8505 televízió hátulján olyan intelligens LED világítás található, amely igazodik a lejátszott tartalomhoz, ezáltal pedig lenyűgöző nézői élményt nyújt.

Dolby Vision és Dolby Atmos 
Élvezd a mozihoz hasonló képet és hangzást a Philips 65PUS8505 TV-vel

A Philips 65PUS8505 okos tévével úgy érezheted magadat az otthonodban, mintha a moziban ülnél. A TV támogatja a felsőkategóriás Dolby audio és videó formátumot. A képe csupa fény és szín, amelyet részletes mély és térhatású hangzás egészít ki, így adja vissza a rendező eredeti elképzelését. Tekintsd meg a kedvenc filmedet, nézd online a sorozataidat vagy akár a Blu-ray lemezeket prémium minőségben a Philips 65PUS8505 ANDROID LED televízión.

Android TV
Egyszerűen okosabb.

A Philips 65PUS8505 ANDROID LED televízió elhozza neked a tartalmakat - azt, amit szeretnél és amikor szeretnéd. Testreszabhatod a Philips 65PUS8505 TV kezdőképernyőjét és megjelenítheted a kedvenc alkalmazásaidat, így mindig könnyedén rátalálhatsz a kedvenc filmjeidre és sorozataidra.

Philips 65PUS8505 TV Philips P5 képfeldolgozó processzorral
Tökéletesség forrástól függetlenül.

A Philips P5 Perfect Picture képfeldolgozó processzor gondoskodik arról, hogy a Philips 65PUS8505 TV mindig tökéletes minőségben jelenítse meg a kedvenc tartalmaidat. A részletek sokkal mélyebbek, a színek pedig sokkal élénkebbek, a bőrtónus sokkal természetesebbnek hat. A Philips 65PUS8505 készülék kontrasztja olyan éles, hogy minden egyes részletet látsz a képernyőn. A TV olyan simán közvetíti a mozgást, hogy soha nem téveszted szem elől a labdát a meccs során, még tempós játék esetén sem.

4K Ultra HD-HDR
HDR élő kép a sima mozgásért.

A gazdag színekkel és az éles kontraszttal a Philips 65PUS8505 véletre kelti a megjelenített tartalmakat. A kép sokkal mélyebb, a mozgás pedig sokkal simább. A Philips 65PUS8505 okos televízió kompatibilis az összes főbb formátummal, amely magában foglalja a HDR10+ és Dolby Vision formátumokat is. Legyen szó akár a népszerű sorozatokról vagy a legújabb videójátékról, a megtekintett tartalom árnyéka a tévén mélyebb lesz, a világos felületek csak úgy ragyognak, a színek sokkal élethűbbek, a mozgás pedig lenyűgözően sima lesz.

Google Assistant 
Minden tartalom a Philips 65PUS8505 televízión.

Irányítsd a Philips 65PUS8505 Android tévét a hangoddal. Szeretnél lejátszani valamit, böngészni a Netflixet, tartalmat vagy alkalmazásokat keresel a Google Play áruházban? Ehhez csak annyi a dolgod, hogy mindezt közlöd a Philips 65PUS8505 Android LED TV-vel. Ugyanilyen módon irányíthatod az összes otthoni okos készülékedet, amely kompatibilis a Google Assistant hangsegéddel, például tompíthatod a fényeket vagy beállíthatod a termosztátot a filmezős estéhez. Ehhez pedig még csak fel sem kell kelned a kanapéról.

*A Google Assistant technológia csak akiválasztottországokban, a kiválasztott nyelveken érhető el.

A Philips 65PUS8505 TV a DTS Play-Fi-t használja
Hangzás több szobában - Multi-room audio

A Philips 65PUS8505 televízión található DTS Play-Fi segítségével csatlakoztathatod a kompatibilis hangszórókat bármely szobában. Van egy vezeték nélküli hangszóród a konyhában? Hallgasd a filmet, miközben harapnivalót készítesz vagy kimész a többieknek egy kis innivalóért anélkül, hogy például lemaradnál a meccs fontos pillanatairól.


Paraméterek

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2020

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Telly, Kodi, Steam Link, Facebook, Google Duo
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,93 cm
Magasság 88,63 cm
Mélység 16,94 cm
Magasság talp nélkül 84,98 cm
Mélység talp nélkül 8,64 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 90 cm
Tömeg 26,6 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Ezüst

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus
Kód:  WC389r48e
Termékszám:  65PUS8505/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15